Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του έλεγε τον 18ο αιώνα ο εβραιοσιωνιστής Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ, μέλος της ισχυρότερης οικονομικά οικογένειας του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος..
-Ποιος ελέγχει άραγε την κεντρική μας τράπεζα;
-Ποιοι είναι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος;
-Ποιος γνωρίζει του Μετόχους της ΤτΕ εκτός το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο είναι και το μόνο που κοινοποιείται και δεν ξεπερνά το 5%;; (!!!) ΚΑΝΕΙΣ !
Η ΤτΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ! Είναι μια Ανώνυμη Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο, στην οποία η συμμετοχή του Ελληνικού Δημοσίου ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ 9% !
Επιπλέον προβλέπεται ότι η Συμ. Του Ελλ. Δημοσίου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑ το 1/3 του συνόλου των μετοχών !!! Δηλαδή το ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤτΕ !!!
Όπως ορίζει το άρθρο 48 του καταστατικού της ΤτΕ, κανείς απ’το Ελληνικό Δημόσιο δεν δύναται να ερευνά τα βιβλία της κεντρικής μας Τράπεζας ή των υποκαταστημάτων της..!! Κράτος εν κράτει δηλαδή…!
Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους Ρότσιλντς (94%), όπως και οι περισσότερες κεντρικές τράπεζες του κόσμου πλην Ρωσίας, Κίνας, Ισλανδίας, Κούβας, Συρίας, Ιράν, Βενεζουέλας, Β.Κορέας και Ουγγαρίας. – Όλως τυχαίως οι περισσότερες απ’αυτές τις χώρες αποκαλούνται ως τρομοκρατικές απ’τα μεγάλα ΜΜΕ.
Αν θέλουμε να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω πρέπει πρώτα να πάρουμε την Κεντρική μας Τράπεζα πίσω!
Δείτε το Ντοκιμαντέρ:





πηγή: http://www.pentapostagma.grvMzeLbr