Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΓΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ !!!



Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας με το «ΚΙΝΗΜA Δημοκρατών Σοσιαλιστών», στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι o Λιβαδείτης Δικηγόρος Νίκος Κουλουργιώτης κάνοντας λόγο για «απαρχή νέου ιστορικού κύκλου για την Πατρίδα μας».


Ο κ. Κουλουργιώτης σε δηλώσεις του αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του σημείωσε μεταξύ άλλων: Συμμετέχω ενεργά στη γέννηση ενός νέου πραγματικά προοδευτικού ευρωπαϊκού πολιτικού φορέα που εκπροσωπεί την παράδοση της δημοκρατικής Αλλαγής, την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και τις προσδοκίες της νέας γενιάς στις νέες συνθήκες. Σε ένα φορέα που θέλει να τερματιστεί η λιτότητα και να επανέλθει η πατρίδα μας στην Ανάπτυξη, την Αξιοκρατία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη. Για ένα κράτος σύγχρονο και αποτελεσματικό. Παράλληλα δέσμευση για μένα αποτελεί ο αγώνας για μια Βοιωτία που όλοι θέλουμε, σε μια Ελλάδα που αλλάζει…».

Ο Ν. Κουλουργιώτης παράλληλα κάλεσε τους συμπολίτες του να τον εμπιστευτούν τιμώντας τον με την ψήφο τους και κατέληξε: «Η απάθεια δεν μας αρμόζει. Πρέπει να αποφασίζουμε εμείς για όσα μας αφορούν. Να μην περιμένουμε τίποτα από τρίτους, αλλά να επιδιώκουμε τα πάντα με τις δικές μας δυνάμεις. Πάμε Μαζί».

Ο Δικηγόρος με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Δίκαιο και υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας με το «Κίνημα», Νίκος Κουλουριώτης γεννήθηκε το 1975, είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, ζει και εργάζεται στη Λιβαδειά.

Έχει διατελέσει στέλεχος της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ Νομικής Κομοτηνής, Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ με αγώνες για τα δικαιώματα της νέας γενιάς στην εκπαίδευση και στην εργασία.

«Ως ενεργός πολίτης, καθημερινός επαγγελματίας και οικογενειάρχης δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω το νομό μας και τον καθένα σας με όλες μου τις δυνάμεις», υπογραμμίζει σε μήνυμα του.