Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΛΟΥΚΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - ΜΑΓΟΥΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Με αίσθημα ευθύνης αποδέχθηκα να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται στην απόλυτη πεποίθησή μου ότι, μπορώ να είμαι χρήσιμη για τη Βοιωτία και τους κατοίκους της. Σπούδασα, σταδιοδρόμησα, έκανα οικογένεια και υπηρέτησα την αυτοδιοίκηση και τα κοινά γενικότερα, με οδηγό μου δυό σημαντικές λέξεις: Αλήθεια και Ευθύνη.
Με αυτές τις λέξεις οδηγό, δεσμεύομαι να αποδείξω ότι, υπάρχει ένας άλλος τρόπος εκπροσώπησης του Λαού στο Κοινοβούλιο. Το παλιό δεν με εκφράζει, όπως δεν εκφράζει και εσάς. Έχουμε ανάγκη μιας διαφορετικής πολιτικής συμπεριφοράς, που θα χαρακτηρίζεται από:
  • άμεση σχέση Πολιτικού και Πολίτη
  • συνεχή παρουσία εκεί που πρέπει, να ενημερώνεται για τα προβλήματα (Δημοτικά Συμβούλια, Επαγγελματικές-Κοινωνικές Ενώσεις και Συλλόγους, κ.λ.π).
  • κατάργηση κάθε πελατειακής εξάρτησης του πολίτη από τον πολιτικό. Η αξιοπρέπεια του Πολίτη απαιτεί σεβασμό από τους Πολιτικούς.
  • σκληρή δουλειά και την παρουσίαση τεκμηριωμένων προτάσεων στην κυβέρνηση για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.
  • ενεργό συμμετοχή και την μαχητική παρουσία με σοβαρότητα, αλήθεια και ευθύνη στο Κοινοβούλιο.
Δεν τη ζητώ την ψήφο σας, για να υπηρετήσω εκείνα που μας έχουν πληγώσει και έχουν οδηγήσει το πολιτικό σύστημα σε γενική απαξίωση. Ζητώ την ψήφο σας, ώστε μαζί με σας να στηρίξουμε την Δημοκρατία μας, να βοηθήσουμε την Πατρίδα μας να βγει από την κρίση, να φέρουμε πάλι την ελπίδα και το χαμόγελο στους Πολίτες και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους.
Μπορούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδρομή εξόδου από τη κρίση.
Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία - κάνουμε Νέα Επιλογή.

Λουκία Θεοδώρου - Μαγουλά
Υποψήφια Βουλευτής Βοιωτίας
Πινδάρου 19, Θήβα, 32200
Τηλ. 22620 - 26526
Κιν. 6932862394
Αλήθεια
Συνέπεια

Ευθύνη