Κυριακή 7 Απριλίου 2019

SOS !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Χάνουμε την Ελλάδα μέσα από τα χέρια μας. Η εθνική κυριαρχία δεν έχει δοθεί μόνο στην τρόικα, στους γραφειοκράτες της Ε.Ε. και στους Γερμανούς δανειστές, αλλά και στους ισλαμιστές εποίκους που λειτουργούν σαν κράτος εν κράτει.

Στη Συρία ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε, το Πακιστάν δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση ούτε το Μπανγκλαντές ούτε η Αλγερία και ένα σωρό άλλες χώρες από τις οποίες έρχονται τα καραβάνια των λαθρομεταναστών. Παρά ταύτα, οι φορείς της πολιτικής και «πνευματικής» εξουσίας (μεταξύ αυτών, κόμματα και ΜΜΕ) μιλούν ψευδώς και δολίως για «πρόσφυγες» ποντάροντας στο συναίσθημα των Ελλήνων και στη διαχείριση της έντεχνα προκληθείσας (στη μάζα) ενοχής.

Οι «πρόσφυγες» αυτοί, λοιπόν, όποτε κρίνουν σκόπιμο καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους, σταθμούς τρένων, αστικών λεωφορείων αλλά και λιμάνια, και μπλοκάρουν δρόμους και εθνικές οδούς. Ζητούν μετρητά για τις έκτακτες ανάγκες τους, επιδόματα να λαμβάνουν σε τακτική βάση, απαιτούν δωρεάν στέγαση, σίτιση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, φαγητό «χαλάλ», δηλαδή ανταποκρινόμενο στις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η θρησκεία τους, δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος.


Μόλις τους δοθούν όλα τα παραπάνω, δεν μένουν ικανοποιημένοι και ζητούν κι άλλα, και δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν περάσει το σύνολο της χώρας στην κατοχή τους και ώσπου να το καταφέρουν, εκείνοι αλλά και αυτοί που τους σιγοντάρουν, τους ελέγχουν και τους κατευθύνουν, θα κουνούν το δάχτυλο στους Ελληνες και θα τους χαρακτηρίζουν φασίστες, ακροδεξιούς και ρατσιστές. Θεωρούν δεδομένο ότι οι νόμοι μας, οι παραδόσεις και οι ανάγκες του λαού μας δεν έχουν καμία αξία και καταπατούν τα πάντα δίχως να υπολογίζουν τίποτα. Εισέρχονται παράνομα στη χώρα και απαιτούν από τους Ελληνες να συμπεριφερθούν σαν υπηρετικό προσωπικό.

Ετι δε θεωρούν ότι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν όσα επιδιώκουν είναι η βία. Τίποτε άλλο δεν υπολογίζουν. Αυτό έδειξαν και τα επεισόδια που έγιναν αυτές τις ημέρες με τους αποκαλούμενους ως «πρόσφυγες», που κατέλαβαν τον σταθμό Λαρίσης με το έτσι θέλω και προέβησαν σε έκτροπα στα Διαβατά.

Το πανελλήνιο παρακολούθησε με δέος και αποστροφή έναν εξ αυτών να χρησιμοποιεί ένα κοριτσάκι σαν… πολιορκητικό κριό, χτυπώντας με αυτό τις ασπίδες των ΜΑΤ! Η απορία είναι εύλογη: αν πολλοί εξ αυτών δεν διστάζουν να συμπεριφερθούν έτσι στα παιδιά τους τι πρόκειται να κάνουν στους Ελληνες αν -ο μη γένοιτο- η κατάσταση οδηγηθεί στο χάος;

Το κράτος πρέπει να ξαναπάρει τον έλεγχο. Οι παρανομούντες και παρανομήσαντες λαθρομετανάστες, οι ύποπτες ΜΚΟ και οι λαθροδιακινητές πρέπει να ελεγχθούν και να κριθούν σύμφωνα με το πνεύμα και το γράμμα του νόμου. Σε διαφορετική περίπτωση θα διαλυθεί η χώρα.

Δημοκρατία