Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Βοιωτίας
Λιβαδειά 28-01-2022
Ενημέρωση για νέο καιρικό φαινόμενο
Ένα νέο καιρικό φαινόμενο φαίνεται πως θα επηρεάσει αύριο Σάββατο 29/01/2022 ξανά την Βοιωτία σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται τις προμεσημβρινές ώρες και θα έχει κύρια χαρακτηριστικά ξανά τις χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Νομού καθώς και θυελλώδης βόρειους ανέμους εντάσεως 8 και 9 μποφόρ.


Η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Βοιωτίας, η Πολιτική Προστασία και όλες οι υπηρεσίες που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έχουν τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.


« Μετά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε τον Νομό μας, φαίνεται πως από αύριο, θα αντιμετωπίσουμε άλλο ένα μικρότερης όμως διάρκειας και έντασης, φαινόμενο. Παρά την πολυήμερη μάχη με την ΕΛΠΙΔΑ και την ταλαιπωρία των πληρωμάτων μας, είμαστε έτοιμοι και τα μηχανήματα βρίσκονται σε καίριες θέσης για να συνδράμουν όπου χρειαστεί ώστε να κρατήσουμε τους δρόμους μας ανοιχτούς. Εύχομαι να είναι ένα ήπιο τελικά φαινόμενο όμως παρακαλώ τους πολίτες να είναι προσεκτικοί» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμα.



Δημήτρης Σοβατζής