Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

Ξεκάθαρη και σίγουρη για τα λεγόμενά της εμφανίστηκε ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου η Αντιπεριφερειάρχης κας Φανή Παπαθωμά !!!

 

https://orchomenos-press.blogspot.com/
Της Έφης Ντίνη

Οργανωμένη, ουσιαστική, με δομημένο λόγο αλλά κυρίως ξεκάθαρη ως προς αυτά που έχουν γίνει ή είναι σε εξέλιξη και γίνονται στο κωπαϊδικό πεδίο, εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, η Αντιπεριφειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά, στην πρώτη ουσιαστικά ανοικτή συνεδρίαση που πραγματοποιείται στην έδρα της Π.Ε. Βοιωτίας.

Με θέμα, μια συζήτηση – απολογισμό των όσων λαμβάνουν χώρα μέσα στον κάμπο, ζητήματα αρμοδιότητας της Π.Ε. Βοιωτίας αλλά και εκείνων που αφορούν την αγαστή συνεργασία της με τους Δήμους που ακουμπούν του κωπαιδικού πεδίου, αναλύθηκαν μέσα από την καλοδουλεμένη εισήγηση της κας Παπαθωμά.


Την σκυτάλη έλαβε στη συνέχεια η Προϊσταμένη της ΔΑΟΚ Βοιωτίας κας Γιώτα Μάμαλη, η οποία, με εξίσου δομιμένο λόγο, παρουσίασε όλα τα τεχνικά στοιχεία των όσων έχουν, της στρατηγικής που είναι σε εξέλιξη, καθώς και τις άμεσες και έμμεσες προκλήσεις του μέλλοντος μέσα σ` ένα κάμπου που αποτελεί όχι μόνο μια καλλιεργήσιμη γη, αλλά και ένα τοπίο με περιβαλλοντικά ζητήματα, με ζώνες προστασίας, με δημόσιες ιδιοκτησίες και με πολλές παραμέτρους για την τοπική οικονομία και ανάπτυξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΗ Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΠΑΪΔΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

 

https://orchomenos-press.blogspot.com/