Τρίτη 19 Απριλίου 2022

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε.Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ !!!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
Λιβαδειά 18-04-2022
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Ε.Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ
Σύγκληση Σ.Ο.Π.Π. την οποία συγκάλεσε η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 18/04/2022 διαδικτυακά, για την αντιμετώπιση φαινομένων ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2022.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Δ/ντης Πολιτικής Προστασίας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Στερεάς και Θεσσαλίας Κων/νος Γραβριηλίδης , ο Δ/ντης της Πολιτικής Προστασίας Π.Στ.Ε Ζώης Πολύζος, ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας Μάριος Κακοσαίος καθώς και η προϊσταμένη Δ/νσης Τεχνικών Έργων Ισιδώρα Παπαντωνίου, εκπρόσωποι των Δήμων του Νομού Βοιωτίας, η αστυνόμος Ζωή Γιαννακοπούλου της Αστυνομικής Δ/νσης Βοιωτίας, ο Δ/της της Π/Υ Λιβαδειάς Κωνσταντίνος Πούλος, της Π/Υ Οινοφύτων Αλέξανδρος Βλαχογιάννης και Π.Υ. Θηβών κα. Μαλίρη, συμμετείχε ο Συν/ρχης Γιάννης Σταματάκης του ΚΕΠΒ Θηβών, ο Δ/ντης Δασών Βοιωτίας Γιάννης Γρίβας, ο Δασάρχης Θηβών Κων/νος Αμοιρίδης, ο Δ/ντης της ΔΕΔΔΗΕ κ.Σιούτας, και εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων.
Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά μετά την σύσκεψη, δήλωσε τα εξής:
« Στην σημερινή σύσκεψη για την νέα αντιπυρική περίοδο ο βασικός μας στόχος, πέραν από τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου η οποία ήταν εξαιρετικά επιτυχής, είναι η πρόληψη αλλά και η αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Είμαστε σε άριστη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Τα μηχανήματα μας είναι πάντα σε ετοιμότητα και η δορυφορική κάλυψη που διαθέτει η Π.Ε. Βοιωτίας τα καθιστά περισσότερο αποτελεσματικά. Είμαστε επί ποδός 24ώρες καθημερινά και σε επιφυλακή ώστε να παρέμβουμε όπου χρειαστεί. Η ενημέρωση των πολιτών μας είναι άμεση πάντα μέσω των Δελτίων Τύπου. Εύχομαι μια ήρεμη αντιπυρική περίοδο».