Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

'' ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ '' ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ & ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες του Καλλικρατικού δήμου μας για τη συμμετοχή τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Ευχαριστούμε τους Δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους και εμπιστεύθηκαν το πρόγραμμά μας.
Οι εκλογές ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή και καλούμε τους δημότες μας να συμμετάσχουν και πάλι.
Το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου έδειξε ότι οι πολίτες επιθυμούν να προσπαθήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για μία ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ Δημοτική Αρχή.
Οι πολίτες μας τίμησαν, διότι σταθήκαμε σε ένα επίπεδο πολιτικής συνεννόησης και όχι στείρας αντιπαράθεσης με προσωπικές αιχμές και αναφορές στο οποιοδήποτε παρελθόν.
Καλούμε όλους τους δημότες να στηρίξουν τη ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ για να πετύχουμε όσα θέλουμε και πρέπει να γίνουν στο Δήμο Θηβαίων.
Σας ευχαριστούμε και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μας.

Για το συνδυασμό ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος
Σπύρος Νικολάου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το ελπιδοφόρο μήνυμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ξεκίνησε τις επισκέψεις στα χωριά όλου του Δήμου, όπου εκφράζει τις προσωπικές ευχαριστίες του αλλά και των μελών του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ».
Παράλληλα τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι η προσπάθεια, η οποία επιβραβεύθηκε με το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, θα πρέπει να ολοκληρωθεί με τη συμμετοχή των πολιτών στην επαναληπτική ψηφοφορία της προσεχούς Κυριακής, η οποία θα κρίνει και τη νέα Δημοτική Αρχή.
Τέλος, με έμφαση τόνισε σε συζητήσεις με τους δημότες ότι θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν όποιον θεωρούν κατάλληλο για Δήμαρχο, και όχι να προτιμήσουν να απέχουν.
Οι επισκέψεις θα συνεχισθούν όλη την εβδομάδα προκειμένου να υπάρξει άμεση και ζωντανή επικοινωνία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Νικολάου με τους δημότες όλων των περιοχών του νέου Δήμου.