Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ !!!

Κατεδάφιση παραπηγμάτων στον Συνοικισμό


Πράξη γίνονται οι προεκλογικές δεσμεύσεις της Δημοτικής Αρχής σε ότι αφορά την πολύπαθη συνοικία του Προσφυγικού Συνοικισμού.
Συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θηβαίων υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Ανδρέα Χατζησταμάτη προχώρησαν το χθες πρωί στην κατεδάφιση παραπηγμάτων.
Τα παραπήγματα αυτά αποτελούσαν εστία μόλυνσης για τους περίοικους μιας και χρησιμοποιούνταν ως χώροι εναπόθεσης σκουπιδιών ενώ σε κάποια από αυτά διέμεναν συνάνθρωποι μας χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής και αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Σημειώνουμε ότι τα συγκεκριμένα παραπήγματα είχαν χτιστεί από την δεκαετία του 1960.
Σε δήλωση του ο κ. Χατζησταμάτης τόνισε πως «ξεκινάμε σήμερα την υλοποίηση των δεσμεύσεων μας απέναντι στους Μικρασιάτες κατοίκους του Συνοικισμού, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την ιστορία των προγόνων μας αλλά και την αξιοπρεπή διαβίωση ντόπιων και μεταναστών. Οι εργασίες κατεδάφισης θα συνεχιστούν και σε άλλα παραπήγματα της περιοχής καθώς στην κατάσταση που βρίσκονται σήμερα εγκυμονούν κινδύνους για όλους τους πολίτες».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου σημείωσε ότι «η Δημοτική Αρχή προσβλέπει στην αναβάθμιση του Συνοικισμού με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων» και ζήτησε την άμεση συνεργασία τους προκειμένου να επιτευχθούν οι
στόχοι που θα είναι προς όφελος όλων.