Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΙΣΜΗΝΗ '' ΣΤΟ ΜΙΘΡΙΟ !!!

Με επιτυχία η εκδήλωση του συλλόγου γυναικών Θήβας


Παρουσία πλήθους γυναικών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Θήβας «Ισμήνη» στο κέντρο Μίθριο.
Η εκδήλωση έγινε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και με μια εβδομάδα καθυστέρηση εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων κατά το τριήμερο της Αποκριάς όπου είχε αρχικά προγραμματισθεί.
Στην έναρξη της ομιλίας της η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαίρη Θαλασσινού αναφέρθηκε στην Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας και στους αγώνες του Γυναικείου κινήματος για Δικαιοσύνη και Ισότητα ενώ ακολούθως έκανε εκτενή αναφορά στη Γυναίκα εργαζόμενη, την Γυναίκα Μητέρα και την Γυναίκα σύζυγο.
Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμο Θηβαίων και τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Νικολάου, τον πρώην Δήμαρχο-Ιατρό Νίκο Σβίγγο και την αγροτική ιατρό κ. Μαρία Αραπάκη για την αφιλοκερδή προσφορά τους με την παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Επίσης ευχαρίστησε θερμά τις φαρμακευτικές εταιρείες Bayer και Roche για την παροχή ιατροφαρμακευτικού υλικού καθώς και τα καταστήματα της Θήβας.
Στη συνέχεια από τον σύλλογο Γυναικών τιμήθηκε η κ. Αθηνά Ράικου-Πρεβεζάνου, μια γυναίκα εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και νοικοκυρά αλλά και με πλούσια προσφορά στα άτομα με Αναπηρία μέσα από την ιδιότητα της ως Προέδρου του συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Ατόμων με αναπηρία Θήβας «Άγιοι Ανάργυροι».
Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου ο οποίος στην ομιλία του σημείωσε μεταξύ άλλων: «Τυχαίνει να γνωρίζω και εγώ προσωπικά την κ.Ράϊκου και ξέρω το ενδιαφέρον της. Πιστεύω ότι αυτή η τιμή της αξίζει και της εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη για να συνεχίσει αυτό το μεγάλο και αξιέπαινο έργο που έχει ξεκινήσει. Σε εσάς κυρία Πρόεδρε αλλά και στις υπόλοιπες κυρίες μέλη του συλλόγου σας εύχομαι να είστε πάντα χαρούμενες και υγιείς».
Ιδιαίτερα συγκινημένη εμφανίστηκε από την πλευρά της η κ. Ράϊκου η οποία ζήτησε την βοήθεια όλων των παρευρισκομένων προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο όνειρο του συλλόγου που είναι το κέντρο Διημέρευσης των ΑμεΑ.
Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης, ο Πρώην Δήμαρχος Νίκος Σβίγγος και η Βουλευτής και Μέλος της Επιτροπής Ισότητας της Βουλής κ. Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη.
Το παρόν τους έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης., ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Βενιζέλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Μπατσούλης και αρκετοί Σύλλογοι Γυναικών από την ευρύτερη περιοχή.
Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ κέφι και χορό από τις γυναίκες που διασκέδασαν μέχρι το πρωί.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ «ΙΣΜΗΝΗ»
Επαμεινώνδου 112 τηλ: 22620 29013
Το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Μαρία Θαλασσινού
Η Γραμματέας Σοφία Καραγιάννη