Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ !!!


Διώχνουμε τους καλύτερους Έλληνες και φέρνουμε στην χώρα μας... άγριους.

Νόμος μακάβριου σεξ στην Αίγυπτο - Ο σύζυγος μπορεί να προσεγγίσει σεξουαλικά τη νεκρή σύζυγό του, μέχρι και έξι ώρες, μετά τον θάνατό της!!!
Το παρακάτω κείμενο το αφιερώνουμε σ' όλους εκείνους τους Διεθνιστές που ομιλούν περί πολυπολιτισμικότητος (δηλ. για ίσης αξίας πολιτισμούς) ξεχνώντας το μεγαλείο των αιώνιων αξιών της Ελλάδος.
Ανέκαθεν διατηρούσαν μια ζωντανή σχέση με το θάνατο και μαι μακάβρια σχέση με τη ζωή.

Αν οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν πως η μουμιοποίηση εγγυάται τη μετάβαση στο μεταθανάτια ζωή, οι σύγχρονοι Αιγύπτιοι αποδεικνύονται ακόμα πιο... ριζοσπαστικοί, αφού προτείνουν νομοθεσίες βάσει των οποίων οι σύζυγοι μπορούν να έχουν σεξουαλική επαφή με τη νεκρή σύζυγό τους!
Σύμφωνα με το νέο, αμφιλεγόμενο νόμο, οι Αιγύπτιοι θα μπορούν να προσεγγίζουν σεξουαλικά τη νεκρή σύζυγο μέχρι και έξι ώρες μετά το θάνατό της!
Ο νόμος προτάθηκε από τη Βουή, η οποία στην πλειοψηφία της απαρτίζεται από ισλαμιστές.
Όλοι εκείνοι που πίστευαν πως οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι θα επαναφέρουν την Αίγυπτο σε πρακτικές του παρελθόντος μοιάζει να δικαιώνονται, αφού, εκτός από την “καινοτόμο” πρόταση που νομιμοποιεί τη νεκροφιλία, το όριο ηλικίας γάμου γαι τις κορασίδες κατέβηκε στα μόλις δεκατέσσερα έτη.
Το ίδιο και το όριο της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Το Αιγυπτιακό Εθνικό συμβούλιο για τις Γυναίκες έχει ήδη οργανώσει καμπάνια ενάντια στις προτεινόμενες αλλαγές, υποστηρίζοντας πως “το να περιθωριοποιούν και να υπονομεύουν το status των γυναικών θα επηρεάσει αρνητικά την ανθρωπιστική ανάπτυξη της χώρας”.
Οι υπέρμαχοι, ωστόσο, του μακάβριου νόμου ισχυρίζονται πως “είναι ένας τρόπος γάμος να είναι έγκυρος ακόμα και μετά το θάνατο”...
elthraki.gr