Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!! Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ 93 % ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!



Στην πολιτεία Τζώρτζια των ΗΠΑ υπάρχει ένα πέτρινο δημιούργημα από 6 πλάκες βάρους άνω των 100 τόνων, το οποίο μιλάει για έλεγχο της αναπαραγωγής και μείωση του πληθυσμού της γης... κάτω από τα 500 εκατ....!!!

Αυτές οι τεράστιες γρανιτένιες πλάκες με τις δέκα εντολές της νέας εποχής που ζούμε τώρα, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά και αποτελούν σημείο συναντήσεων, συγκρούσεων και φυσικά τουριστική ατραξιόν.

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούνιο του 1979 όταν ένας καλοντυμένος γκριζομάλλης κύριος φτάνει στην περιοχή και αναζητά εταιρεία με γρανίτες. Καταλήγει στην «Έλμπερτον» και... συστήνεται ως R.C. Christian. Εξηγεί στον διευθυντή της εταιρείας, Τζο Φέλντι το μεγαλεπήβολο σχέδιο του.
«Θέλω να κατασκευάσετε τεράστιες λίθινες στήλες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά» του τόνισε και όπως ήταν φυσικό ο διευθυντής της «Έλμπερτον» τον θεώρησε τρελό. Προσπάθησε να τον ξεφορτωθεί με διάφορες δικαιολογίες και αφού ακόμα και η υπέρογκη χρέωση δεν φάνηκε να τον προβληματίζει τον έστειλε για εγγυήσεις στην τράπεζα.

Εκεί ο μυστηριώδης ξένος συναντά τον Γουάτ Μάρτιν. «Μπήκε στο γραφείο μου ένας άντρας εξαιρετικά κομψός, με ένα πολύ ακριβό κοστούμι, που ήθελε να κάνει μια πολύ σοβαρή επένδυση και ζητούσε συνεργασία με την τράπεζα μας.

Στην αρχή τον πήρα στα σοβαρά, όταν όμως άκουσα το σχέδιο του, του είπα: Αφού έχει λεφτά για πέταμα γιατί δεν τα ρίχνεις από το παράθυρο;

Ο Κρίστιαν επέμενε. Μου εξήγησε πως πίσω από την ιδέα υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δούλευε επί 20 χρόνια (!!!!!) και ότι υπήρχαν κατατεθειμένα χρήματα γι'αυτόν τον σκοπό σε διάφορες τράπεζες της χώρας που θα μεταφέρονταν στη δική μας. Για να γίνει κάτι τέτοιο όμως έπρεπε τουλάχιστον εγώ να γνωρίζω τα αληθινά στοιχεία της ταυτότητας του. Έτσι καταλήξαμε σε μια συμφωνία, με δέσμευση από την πλευρά μου πως δεν θα αποκαλύψω ποτέ ποιος είναι ο Κρίστιαν.

Και δεν την παραβίασα ποτέ μέχρι σήμερα» δήλωσε ο 78χρονος πλέον Μάρτιν.
Από εκεί και πέρα η κατασκευή του έργου προχώρησε γρήγορα. Αγοράστηκε ο χώρος και όταν υπογράφηκε το συμβόλαιο ο Κρίστιαν εξαφανίστηκε για πάντα.
Οι αντιδράσεις άρχισαν πριν καν ολοκληρωθεί το γρανιτένιο μνημείο ενώ αλλόκοτες ιστορίες ξεπήδησαν για το τι ακριβώς είναι και ποιος το δημιουργεί.

Ο εργάτης που χάραξε τις πλάκες μιλάει για φωνές και μουσική που άκουγε την ώρα που δούλευε. Τελικά στις 22 Μαΐου 1980 παρουσία περίπου 100 ατόμων γίνονται τα αποκαλυπτήρια.
Ο κόσμος είδε για πρώτη φορά το έργο που το αποτελούσε μια κεντρική στήλη περίπου έξι μέτρων με τέσσερις πλάκες γύρω της και σαν κορωνίδα πάνω τους μια πλάκα σε σχήμα παραλληλόγραμμου.


Αν το δημιούργημα ήταν περίεργο τότε η πρώτη εντολή που μιλούσε για μείωση του πληθυσμού στα 500 εκατ. προκάλεσε φρίκη μια και θα έπρεπε να αφανιστούν περίπου 4 δισεκατομμύρια ψυχές (σύμφωνα με τον τότε πληθυσμό του πλανήτη). Η δεύτερη εντολή με τα περί ελέγχου της αναπαραγωγής έφερε εύλογα στο μυαλό της ιδέες του Ναζισμού ενώ η τρίτη για μια κοινή γλώσσα παρέπεμπε στην παγκοσμιοποίηση.
Γενικότερα το μήνυμα αποτελείται από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αραβικά, Κινέζικα, και Ρώσικα), ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.!!!


Στο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : «Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης» (Ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης).

Πέραν των έξι πλακών, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά, σε μικρή απόσταση βρίσκεται μια ακόμα τοποθετημένη η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντήριων Λίθων». Αναφέρει επίσης πως από κάτω της βρίσκεται θαμμένη μια κάψουλα με ιστορικές πληροφορίες κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Στον κεντρικό λίθο, υπάρχει μια τρύπα σε γωνία 34μοίρες, η οποία «δείχνει» τον North celestial pole (Βόρειος ουράνιος πόλος), και το βόρειο αστέρι είναι πάντα ορατό, συμβολίζοντας τη σταθερότητα και τον προσανατολισμό με τις δυνάμεις της φύσης.

Η σχισμή στον κεντρικό πάλι λίθο, σχηματίζει ένα παράθυρο που ευθυγραμμίζει με τις θέσεις της ανατολής του ηλίου το καλοκαίρι, όπως επίσης και με τα χειμερινά. Το δημιούργημα λειτουργεί επίσης σαν ηλιακό ρολόι.

Το μυστήριο που καλύπτει τις συνθήκες δημιουργίας του μνημείου προκάλεσε έρευνες και πολλά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν.

Η επικρατέστερη εκδοχή αναφέρει πως κατασκευαστές είναι η εκκλησία των «Ροδόσταυρων». Το RC στο ψευδώνυμο του μυστηριώδη R.C.Christian από πολλούς εξηγείται σαν «Rosicrucian», δηλαδή «Ροδόσταυρος».
Σε άρθρο του ο δημοσιογράφος Βαν Σμιθ τονίζει πως μετά από ενδελεχή έρευνα όλα δείχνουν ότι πίσω από την κατασκευή των «Κατευθυντήριων Λίθων» βρίσκεται ο ιδρυτής του CNN, Τεντ Τέρνερ που ίσως μάλιστα να είναι και ο R.C.Christian. Επίσης παρουσιάζει στοιχεία που συνδέουν το δημιούργημα στην Τζώρτζια με το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο το Μπούρι Καλιφά στο Ντουμπάι.

Επίσης, με αναφορά σ' αυτό το περίεργο μνημείο ξεκινάει και τελειώνει η ταινία-ντοκιμαντέρ «Endgame: Blueprint for global enslavement», του ανεξάρτητου Αμερικάνου δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς, η οποία κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2006.

Όπως είναι φυσικό τα μηνύματα στις πλάκες έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις ενώ το μνημείο έχει πέσει πολλές φορές «θύμα» βανδαλισμού.

Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι που απαίτησαν να καταστραφεί η «ταφόπλακα της ανθρωπότητας» αλλά η πολιτεία απέρριψε το ενδεχόμενο καθώς πάνω απ' όλα αποτελεί μια πηγή που αναβλύζει δολάρια καθώς χιλιάδες τουρίστες συρρέουν κάθε χρόνο στην πολιτεία για να δουν το αμερικάνικο Στόουνχετζ.

Οι δέκα εντολές που αναγράφονται στις πλάκες: