Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ !!!


Ελικόπτερα και οδοφράγματα φυλάνε τη παγκόσμια ελίτ της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ [ει
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο Grove στο Χερτφορντσάϊρ, όπου από το πρωί της Πέμπτης καταφθάνει η παγκόσμια ελίτ της πολιτικής και επιχειρηματικής σκηνής για τη φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
 Ηδη αρκετά από τα μέλη της Λέσχης έχουν περάσει τις πύλες του ξενοδοχείου Grove χρησιμοποιώντας τη λιμουζίνα με τα φιμέ τζάμια που έχει επιστρατευθεί αποκλειστικά για αυτή την περίσταση.
 Μεταξύ των 130 συμμετεχόντων βρίσκονται στελέχη εταιρειών όπως η Amazon και η Google, πολιτικοί όπως η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ και ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών.
 Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο Grove όπου διεξάγεται η φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ είναι κάτι παραπάνω από δρακόντεια. Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε όλους τους δρόμους γύρω από αυτό, αποκλείοντας την πρόσβαση σε όποιον δεν περιλαμβάνεται στη λίστα των συμμετεχόντων και αποτρέποντας σε περίεργους και διαδηλωτές να πλησιάσουν.
 Αστυνομικοί είναι ακροβολισμένοι σε όλο το χώρο γύρω από το ξενοδοχείο, κάμερες ασφαλείας καταγράφουν τα πάντα, ενώ ένα ελικόπτερο επιτηρεί το χώρο από αέρος. Παράλληλα, οι μαύρες κουρτίνες που έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες του ξενοδοχείου κλείνουν «την πόρτα» στα αδιάκριτα βλέμματα.
 Η τεράστια αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε για την περιφρούρηση της τετραήμερης συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχει προκαλέσει σάλο αντιδράσεων καθώς όπως αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης το κόστος της θα φθάσει στα 2 εκατ. δολάρια τα οποία θα πληρώσουν, ουσιαστικά, οι Βρετανοί φορολογούμενοι.






ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/06/drakonteia-metra-asfaleias-sth-leshi-bilderberg.html#ixzz2VcvFln6K