Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ !!! ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΕΥΒΟΙΩΤΗΣ ΝΕΑΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΛΑΣ !!!


Μήλον τής Έριδος !!! για Ιστορικές Ποδοσφαιρικές Ομάδες τής Γ ' και Β ' Εθνικής Κατηγορίας είναι ο νεαρός 20 χρονος φέρελπις Ευβοιώτης στην καταγωγή , Τερματοφύλακας Γιώργος Μπαρόλας , ο οποίος διακρίνεται για τα πλούσια σωματικά και φυσικά προσόντα πού διαθέτει , ενώ για το Ποδοσφαιρικό του Ταλέντο , έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια πολλοί Επώνυμοι τού Ελληνικού Ποδοσφαίρου .
Ο Γιώργος Μπαρόλας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 12 ετών στην Σχολή Ποδοσφαίρου τού Βαγγέλη Ντόβολη στα Κριεζά τής Εύβοιας , αγωνιζόμενος σε όλα τα κλιμάκια των Ακαδημιών μέχρι την Ομάδα τών Νέων .
Στη συνέχεια Μεταγράφηκε στον Α.Ο. Κοσκίνων τής Β' Κατηγορίας Ε.Π.Σ.Ευβοιας όπου ο Προπονητής του Γιώργος Μοιρώτσος , αξιοποίησε τό πολλά υποσχόμενο ταλέντο του , με φυσική συνέπεια , την πρόσκληση του στις Μικτές Εύβοιας Παίδων και Νέων , με Προπονητές τούς κ.κ. Παναγιώτη Τοκπασίδη καί Σταύρο Σταθαρά .
ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
Οι εμφανίσεις του με την φανέλα των Μικτών Ευβοίας κέντρισαν το ενδιαφέρον τού Ιστορικού Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ πού τον απέκτησε και για δύο Ποδοσφαιρικές Περιόδους αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα τής Δ' Εθνικής μέ Προπονητές τούς κ.κ. Γιώργο Ποδαρά και Τάσο Τασιόπουλο με βοηθό τον Δημήτρη Μαρκολέφα

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
Οι Σπουδές στην Αθήνα έφεραν την φετινή Ποδοσφαιρική Περίοδο 2012-13 και την Μεταγραφή στον Ιστορικό Ατρόμητο Πειραιά πού αγωνίστηκε στην Δ' Εθνική , διάφορες συγκυρίες και ένας τραυματισμός δεν τού επέτρεψαν να προσφέρει αυτά πού είχε οραματιστεί στον Ιστορικό Σύλλογο τού Πειραιά .
Εδώ και δύο μήνες προπονείται εντατικά με τον Παλαίμαχο Διεθνή Τερματοφύλακα τού Εθνικού Πειραιώς , τού Ολυμπιακου και άλλων Ομάδων , σημερινό Προπονητή Τερματοφυλάκων Γιώργο Μουκέα , ο οποίος εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια πρώτα για τον θαυμάσιο του χαρακτήρα του αλλά και για την Ποδοσφαιρική του αξία στη Θέση τού Τερματοφύλακα .

Ο Γιώργος Μπαρόλας εχει συνεργαστεί επίσης με τούς καταξιωμένους Προπονητές Τερματοφυλάκων Τάκη Οικονομόπουλο καί Αλέκο Ποστανίδη , και Δημήτρη Γατόπουλο οί οποίοι εχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την Ποδοσφαιρική του Αξία .

*** Τό ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ο Δημοσιογράφος Διαχειριστής του Δημήτρης Σοβατζής και οι Συνεργάτες του εύχονται στον Γιώργο Μπαρόλα ότι το καλύτερο , διότι εκτός τής γνωστής Ποδοσφαιρικής του Αξίας , ο Χαρακτήρας του είναι ένα Διαμάντι πού στολίζει την προσωπικότητα του .

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com