Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΙΝΗΣΗ !!!

Η απόλυτη λύση .... κάτι πολύ απλό απόλυτα νόμιμο χωρίς κόστος .... το μόνο που χρειάζεται είναι η θέλησή μας να γκρεμίσουμε το σάπιο σύστημα .....ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση .....

ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ .....αν πραγματικά μας ενδιαφέρει το μέλλον των παιδιών μας ας ξεκινήσουμε να αγωνιζόμαστε εμπράκτως για αυτό.

Κάντε αναζήτηση στο google στο «bank run»... Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες ούτε διαδηλώσεις . Αυτό που φοβάται και τρέμει όμως είναι ο εφιάλτης ενός bank run. Τι είναι αυτό; Run = τρέχω και bank = τράπεζα!

Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους. Γιατί; Είναι πολύ απλό. Έχεις την εντύπωση ότι οι τράπεζες σου δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων; Σου δανείζουν με τοκογφυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που κανείς δεν έχει. Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και ως εκ θαύματος μπαίνουν λεφτά στο λογαριασμό σου. Λεφτά όμως που δεν υπάρχουν σε χαρτονομίσματα. Έτσι και πάνε όλοι να πάρουν τα λεφτά που ΔΕΝ υπάρχουν, τότε οι τράπεζες θα καταρρεύσουν.

Σε χρεώνουν αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που εσύ δανείστηκες από κεφάλαια που αυτοί δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους. Δείτε το βίντεο:


makeleio.gr