Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΠΛΑΚΑ !!! ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !!!


Αρκετά τράβηξε το αστείο με ένα ανίκανο ΔΝΤ και μια αρπακτική Γερμανία. Το έκαναν μια, το ξανάκαναν, το παράκαναν και τώρα το ΔΝΤ, αφού τα θαλάσσωσε, δίνει εντολές λέει για εξοντωτική φορολογία στα ακίνητα και πλειστηριασμούς για να μην πάθουν τίποτα οι τράπεζες. Ε, και λοιπόν; ας
καταρρεύσουν οι τράπεζες, όπως κατέρρευσαν...
στην Κύπρο και στην Ισλανδία. Γιατί θα πρέπει να ταϊζουμε ένα τέρας χωρίς τέλος;

Ας το πάρουμε απόφαση και ας αντισταθούμε επιτέλους. Έπρεπε να το είχαμε κάνει από την Άνοιξη του 2010. Δεν το κάναμε τότε, ας το κάνουμε τώρα πριν να είναι αργά. Το μείγμα φόβου και καλλιεργούμενης ελπίδας μας έχει αδρανοποιήσει πλήρως. Από το 2011 μας έλεγαν ότι βλέπουμε το φως στην άκρη του τούνελ, στρίβουμε στη γωνία, περνάμε τον κάβο και μπήκαμε στο success story, για τις εκλογικές ανάγκες της Μέρκελ.Τώρα άρχισαν να μας λένε ότι μετά από 20 χρόνια και να δούμε.

Ήρθε η ώρα να κόψουμε την πλάκα των συνεχών πειραματισμών, γιατί μετά τα εισοδήματά μας έρχεται η σειρά των σπιτιών μας. Πρέπει αμέσως να πάψουμε να είμαστε πειραματόζωα. Αν αφήσουμε να μας πάρουν και τα σπίτια μας, τότε δεν θα υπάρχει δρόμος επιστροφής. Είναι το τελευταίο πράγμα που χαρακτηρίζει την προσωπικότητα και τα όνειρα του Έλληνα.

Έρχεται κάποια στιγμή που ο κυβερνητικός ολοκληρωτισμός δεν αντέχεται άλλο. Η χύτρα της λαϊκής οργής φουσκώνει απότομα και το καπάκι τινάζεται.

Ας το αντιληφθεί αυτό άμεσα η κυβέρνηση, όσο ακόμα έχει χρονικά περιθώρια. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να αντιληφθεί ότι μπορεί σε λίγους μήνες να έχει πεταχτεί και αυτός από την πρωθυπουργία από τους ίδιους που τώρα τον στηρίζουν. Αυτό θέλει;
Πέτρος Χασσάπης