Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΑ GREEKLISH !!! ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!! Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ !!!

Η κρίση των τελευταίων χρόνων δεν είχε μόνο τις δραματικές διαπιστώσεις που ταρακούνησαν (και εξακολουθούν να σείουν) την Ελλάδα και τους Έλληνες! Υπάρχει και κάποιο θετικό επακόλουθο της κρίσης: Επιτέλους, τώρα καταλαβαίνουμε όλοι ότι για το πρόβλημα που βιώνουμε υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί.
Φτάσαμε σα λαός, έθνος και κράτος κοντά στη διάλυση και όμως οι πολιτικοί δε νοιάστηκαν ούτε στο ελάχιστο να διασώσουν την Ελλάδα! Κάποιοι πολιτικοί συνειδητά προδίδουν το λαό μας, προσδοκώντας σε ανταπόδοση προνομίων από ξένους, που έχουν συμφέρον από τη διάλυσή μας! Οι υπόλοιποι διαρκώς συγκρούονται αποκλειστικά για το κομματικό συμφέρον και δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο. Κομματικό συμφέρον σημαίνει για όλους αυτούς ανάληψη της εξουσίας ή πρόσβαση σ' αυτήν...
Στο μεταξύ η Ελλάδα και οι Έλληνες συμφύρονται ανάμεσα στην απελπισία και τον αφανισμό! Το μόνο που αισθανόμαστε σ' αυτές τις διαλυτικές συνθήκες είναι αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί: Η Ελλάδα καταστρέφεται από τον κομματισμό, από την έλλειψη συνείδησης της ρίζας μας και του πολιτισμού μας μέσα σε όλο το κομματικό φάσμα.
Ό,τι αισθανόμαστε εμείς ο λαός μέσα στην κρίση είναι ότι είμαστε Έλληνες κι αυτό προκύπτει από τη γλώσσα μας κι από τον τρόπο σκέψης μας, που διαφέρουν ριζικά από την κουλτούρα των λαών που μας περιβάλλουν κι επιβουλεύονται τα εδάφη και την ύπαρξή μας. Σ' αυτή την επιδίωξη βρίσκουν βοήθεια από τους πολιτικούς μας.
Φίλοι, απομονώστε τον κομματισμό που απεργάζεται τον αφανισμό της χώρας. Συσπειρωθείτε με επίκεντρο τη γλώσσα μας. Η γλώσσα μας γέννησε τον πολιτισμό μας και ο πολιτισμός της μικρής - μεγάλης χώρας μας διατήρησε τον ελληνισμό για χιλιάδες χρόνια!
Τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα greeklish που ευνοούν τα σχέδια των ξένων για αφελληνισμό της χώρας μας πρέπει να τα απομονώσουμε. Να αφαιρέσουμε από την καθημερινή λαλιά τις ξένες λέξεις που πιθηκίζουν όλοι εκείνοι που θέλουν να φανούν γλωσσομαθείς, ενόσω υπάρχουν πρόσφορες οι ελληνικές λέξεις για κάθε σημασία.
Να μιλάμε και να γράφουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Καλέστε τους φίλους σας να γίνουν μέλη μας. Όσο περισσότεροι γινόμαστε, τόσο περισσότερο πείθονται οι μη συνειδητοποιημένοι ότι ΠΡΕΠΕΙ να γράφουμε και να μιλούμε ελληνικά!