Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

'' ΑΣΦΑΛΗ '' ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!

Bill Gates, Ban Ki Moon: «Εμβολιασμός στους πάντες»


Την προώθηση ενός παγκόσμιου εμβολιασμού των παιδιών προωθούν αρχί-υπάλληλοι της παγκόσμιας διαπλοκής. 

Όποιος δεν θα εμβολιάζεται δεν θα έχει ασφάλεια. Απλά τα πράγματα στον «ελεύθερο» πλανήτη που «εν ειρήνη» απολαμβάνουμε μικροί μεγάλοι τα «αγαθά».

Έτσι λαμβάνει χώρα η πρώτη Παγκόσμια Διάσκεψη για τα Εμβόλια στο Αμπού Ντάμπι, με στόχο όλα τα παιδιά του πλανήτη να αποκτήσουν πρόσβαση στις «ευεργετικές» συνέπειες των εμβολίων.

Γράφουν ο γνωστός για την δράση του σε σχέση με εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς στα παιδάκια της Αφρικής, Bill Gates και ο ΓΓ του ΟΗΕ, Ban Ki Moon, σε κοινό τους άρθρο: «Τα εμβόλια προστατεύουν τον άνθρωπο για μια ζωή. Είναι μια από τις πιο οικονομικές επενδύσεις που μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε το κόσμο.

Τα εμβόλια εξαφάνισαν την ευλογιά, «έσπρωξαν» την πολιομυελίτιδα στα όρια της εξαφάνισης και έσωσαν εκατομμύρια παιδιά από την ιλαρά, τη διφθερίτιδα, τον τέτανο κι άλλες θανατηφόρες ασθένειες. Χάρη κυρίως στη δύναμη των εμβολίων, ο αριθμός των παιδιών που πέθαιναν πριν την ηλικία των πέντε ετών μειώθηκε από 20 εκατομμύρια το 1960 σε 6.9 εκατομμύρια το 2009, παρά την μεγάλη αύξηση στο παγκόσμιο πληθυσμό».

Αμφιβάλλετε για τις διαβεβαιώσεις των «ειδικών», οι οποίοι θέλουν να εμβολιάζουν τους πάντες και τα πάντα με δηλητήρια, προκειμένου να μειωθεί ο πληθυσμός για χάρη του περιβάλλοντος; Μάλιστα επειδή «λυπούνται» για τα «πάνω από 22 εκατομμύρια παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε βασικά εμβόλια», ο ΟΗΕ -που ιδρύθηκε χωρίς αμφιβολία για το «καλό» της ανθρωπότητας- θέλει να τερματίσει την εν λόγω ανισότητα με την «μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη προσπάθεια κατά της φτώχειας στην ιστορία: των «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας» (Millennium Development Goals)».

«Ας αρχίσουμε την προσπάθεια αυτή δεσμευόμενοι ακόμη μια φορά στο κοινό όραμα ενός κόσμου όπου όλα τα παιδιά θα ξεκινήσουν τη ζωή τους προστατευμένα μέσω των εμβολίων. Η παρούσα γενεά θα μας ευχαριστεί – όπως και πολλές από τις επόμενες γενεές», αναφέρουν οι δύο μεγάλοι «ανθρωπιστές».

Εμείς να παραθέσουμε απλά ορισμένα χρήσιμα βίντεο: