Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΘΕΑΜΑ !!! ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-15 ΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ !!!

 


Εικόνα 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΑΣ                              Θήβα : 8-6-2015 
ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ                                                                                                                    
Ζωοδόχου Πηγής 14 & Σαρακατσαναίων,                                        
Θήβα Τ.Κ. 32200 
Τηλ-Fax: 22620 24637 
Website: www.takonakia.gr    
E-mail: info@takonakia.gr        
                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κλείσιμο Χορευτικής Περιόδου 2014-2015


 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μοσχοποδίου, η καθιερωμένη γιορτή  του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Θήβας για το κλείσιμο της χορευτικής περιόδου 2014-2015. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα παιδιά όλων των χορευτικών τμημάτων, (ηλικίας από 3 έως 18 ετών), τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς που διδάχθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Την εκδήλωση έκλεισε το τμήμα ενηλίκων του Συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων ενώ ακολούθησε μικρή γιορτή. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά για την παρουσία τους καθ'όλη την διάρκεια της χρονιάς και για την εμφάνισή τους στην χθεσινή εκδήλωση. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους γονείς, οι οποίοι κάθε χρόνο εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Σύλλογο, για την εκμάθηση παραδοσιακών χορών καθώς και της παράδοσης των Σαρακατσαναίων, γεγονός που μας γεμίζει με όρεξη και ενθουσιασμό να συνεχίζουμε το έργο που επιτελούμε.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χοροδιδάσκαλο κ. Νίκο Μπαλιάμη, για την προετοιμασία και την παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων στην χθεσινή εκδήλωση, καθώς και για την πολύτιμη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στο έργο του Συλλόγου.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
και ραντεβού τον Σεπτέμβριο
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου
 ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com