Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

«ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» !!! ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!














«ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» !!! – Οι Επιστήμονες Εξέδωσαν Καταστροφική Προειδοποίηση…!!!



Οι επιστήμονες εξέδωσαν Καταστροφική Προειδοποίηση για FEMA – Επιβεβαιώνει η NASA.

Είμαστε και πάλι στην έξοδο μιας «ηλιακής χειμερίας νάρκης», η οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει επανειλημμένα προκαλέσει επανεκκινήσεις στην καταστροφική ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα.

Πλησιάζουμε στο τέλος μιας περιόδου ηλιακής χειμερίας νάρκης και οι διαστημικοί επιστήμονες της ομάδας «Research Corporation» έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, στέλνοντας προειδοποιητική επιστολή στην διοίκηση της FEMA Craig Fugate.

Η προειδοποίηση εκδόθηκε στις 5 Ιουνίου 2015 από τον John L. Casey, πρόεδρο της «Space and Science Research Corporation» και πρώην συμβούλου του Λευκού Οίκου για θέματα του Διαστήματος…

«Πιστεύουμε ότι οι ΗΠΑ και ο κόσμος, έχουν εισέλθει πλέον στην πιο επικίνδυνη περίοδο για καταστροφικούς σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις… Θα ήταν παράτολμο να αγνοούμε την ιστορία των μεγάλων σεισμών στη σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης και το γεγονός ότι στο κάτω μέρος κάθε τέλους της ηλιακής χειμερίας νάρκης για τα τελευταία 600 χρόνια, η περιοχή έχει δει καταστροφικούς σεισμούς που κυμαίνονται από M6.8 σε M8.0. «, αναφέρει η προειδοποιητική επιστολή.