Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!! ΤΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ... ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ !!!













Το στημένο από την παγκόσμια ελίτ Ελληνικό «Game» τώρα φτάνει στην κορύφωσή του !!!


Είναι σίγουρο ότι σε πολλές ιστορικές περιπτώσεις αυτά που είναι ορατά στην επιφάνεια των γεγονότων δεν είναι η πραγματική αλήθεια και πίσω από το παρασκήνιο κρύβονται πολλά στοιχεία που σκοπίμως αποκρύπτονται για να μην μπορεί ο πολύς λαός να καταλαβαίνει τι συμβαίνει και έτσι να σέρνεται εν είδος αμνού, σύμφωνα με τα σχέδια, (απάνθρωπα), της παγκόσμιας ελίτ.

Σε μια εκτεταμένη με πολλά στοιχεία ανάλυση του ο πολύ γνωστός Καναδός, (γεννημένος την Ζυρίχη της Ελβετίας), συγγραφέας και αναλυτής διεθνών εξελίξεων, Henry Makow, αναφέρει ότι αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα ήταν προσχεδιασμένα εδώ και πολλά χρόνια βάση ενός καλά διαμορφωμένου σχεδίου που έχει στόχο την πλήρη υποδούλωση της Ευρώπης σε ένα σκληροπυρηνικό κέντρο που θα κατευθύνεται άμεσα από την παγκόσμια ελίτ.

Greece was chosen to play the role of the European Union bankrupt member state in order to «create» the big problem to which the European Union is going to «find» the «solution,» a European superstate .


Το Κέντρο αυτό αφού θα έχει συγκεντρώσει όλη την δύναμη της ευρωπαϊκής ηπείρου εξοντώνοντας τους λαούς, ιδιαιτέρα τους λαούς της νότιας Ευρώπης, θα μπορεί να κινηθεί εναντίον άλλων ανεξέλεγκτων χωρών, (;;;)) οι οποίες με την γιγάντια οικονομική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, έχουν θέσει σε αμφισβήτηση την παγκόσμια κυριαρχία της ελίτ.


Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Καναδού συγγραφέα, η Ελλάδα επιλέχτηκε επίτηδες για το μεγάλο αυτό δειγματολογικό «πείραμα», γιατί η Ελλάδα συμβολίζει την ίδια την Ευρώπη. Για την παγκόσμια κοινότητα η Ελλάδα έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία από άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως η Ουγγαρία, Λιθουανία ακόμα και η Γαλλία και Ιρλανδία.

Η κρυφή ελίτ επέλεξε την Ελλάδα για να αποδείξει ότι δεν είναι δυνατόν πλέον να συνεχίζεται η «ανεξάρτητη πορεία» χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα στο ευρώ γιατί αυτό θα καταλήγει σε… «αναπόφευκτη» πτώχευση με υποτίθεται πολύ δυσάρεστες συνέπειες για τις χώρες αυτές και τους λαούς τους.

Η δημιουργία του ευρώ ακριβώς αυτό το σκοπό εξυπηρετούσε. Δηλαδή να αποδειχτεί ότι οι χώρες της νότιας Ευρώπης όπως και άλλες χώρες της ανατολικής Ευρώπης δεν μπορούν να σταθούν μέσα στο σκληρό αυτό νόμισμα . Έτσι θα καθίστατο απαραίτητη η αυστηρή συγκεντρωτική λειτουργία ενός σκληρού οικονομικού Κέντρου που θα συγκέντρωνε και θα έλεγχε τους προϋπολογισμούς όλων αυτών των χωρών σύμφωνα με τα συμφέροντα της ελίτ.

Έτσι η ευρωπαϊκή ελίτ θα γίνει πιο ισχυρή ακόμα και από την αμερικανική ελίτ, αποδεικνύοντας την ανάγκη ύπαρξης αυτού του ισχυρού της Κέντρου που θα χει καθαρά νεοταξικές προδιαγραφές και θα κατευθύνει την δύναμη του εναντίον των μη ελεγχόμενων χωρών, (άλλων υπερδυνάμεων).

Το όλο παιχνίδι δηλαδή πάλι επικεντρώνεται στην φοβερή διαμάχη μεταξύ της ιλλουμινατικής ελίτ και της ομάδας εκείνων των χωρών, (Ρωσία κλπ), που είναι σήμερα το αντίπαλο δέος που θα πρέπει να καταστραφεί. Η Ελλάδα μέχρι σήμερα χρησιμοποιήθηκε σαν ένα από τα βασικά «δείγματα»- οχήματα επίτευξης αυτών των στόχων.

Τώρα όλα τα άλλα, το θέατρο και οι… κλάψες του αλκοολικού θεατρίνου, κ Γιούνγκερ, για την μεγάλη του «θλίψη» για την δυστυχία της Ελλάδας αν θα φύγει τελικά από το ασφυκτικό τους έλεγχο, καθώς και τα… ουρλιαχτά των εδώ συνοδοιπόρων του, είναι για φτηνή κατανάλωση ατόμων μειωμένης αντιληπτικότητας.

Η δυστυχία του ελληνικού λαού που του επέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια, δεν εξαγοράζονται με ψεύτικα δραματικά διλήμματα και με κατευθυνόμενες αυταπάτες, πολύ δε περισσότερο από τις κούφιες απειλές τους καθώς αυτοί είναι που φοβούνται περισσότερο από όλους το τι θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουλίου, όπου ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να απάντηση αν θέλει να είναι κυρίαρχος στον τόπο του κάτι που ίσως δεν το υπολόγισαν ακόμα και οι κυβερνώντες της Ελλάδας.