Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕ!!!!!!!!!

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Το ΥΠ.ΕΞ. να μας απαντήσει αν έδωσε αδεια να εκπροσωπείται η Σάμος σε ένα Φεστιβάλ όπου συμμετείχε και η «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»...!!!

Σαμιακή γνώμη - Αυτό κι αν είναι θράσσος! Σήμερα το μεσημέρι η«Σαμιακή Γνώμη» κατάφερε μετά από μεγάλο ρεπορτάζ που έκανε, να βρεί και να διασταυρώσει τα στοιχεία και τις αναφορες που υπήρχαν από χθες το βράδυ πως ναι μεν μπορεί να μην πήγε ο Δήμαρχος Σάμου κ. Θάνος(μετά την γενική κρατακαυγη που είχε) στο Κουσάντασι της Τουρκίας, όπου ήταν προσκεκλημένος για το 3ήμερο και 2ο Φεστιβάλ αδελφοποιημένων πόλεων που γινόταν εκεί από τις 14 έως και τις 16 Οκτώβρη, φρόντισε όμως να στείλει αντιπρόσωπο!!!


Και όχι μόνο φρόντισε να στείλει αντιπρόσωπο, αλλά φρόντισε να του δώσει και επίσημα θέση Αντιδημάρχου!!!
Μιλάμε για την Τοπική Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Σάμου της παράταξης του Δημάρχου κ. Θάνου κα Άννα Τσερέπα, όπου την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε επίσημα στο Κουσάντασι, συμμετέχοντας στις 3ήμερες εκδηλώσεις που έγιναν εκεί!

Η κα Τσερέπα μάλιστα σύμφωνα με τις αναφορές των Τουρκικών μέσων ενημέρωσης, είχε και επίσημη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κουσαντασίου κ. Μ. Esat Altungün.
Η κα Τσερέπα αναφέρεται σε πάρα πολλά ρεπορτάζ του τουρκικού τύπου, ως Αντιδήμαρχος Σάμου (Samos Belediye Başkan Yardımcısı Anna Serepas) και μάλιστα σε μια συναυλία που έγινε με τη διασημη ποπ τραγουδίστρια Sali'ye Lady και σε αναφορά που έγινε για το πρόβλημα της ενδοοικογενειακής βίας η "Αντιδήμαρχος" κα Τσερέπα εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με άλλες γυναίκες των αδελφοποιημένων πόλεων και παρέλαβε ένα αναμνηστικό μπλουζάκι (Festival için Kuşadası’nda bulunan kardeş şehirlerin konuk heyetlerinde bulunan yabancı bayan yöneticilerden Batum(Gürcistan) Belediyesi Meclis Başkanı George Kitadze ve Yunanistan’ın Samos adası Belediye Başkan Yardımcısı Anna Serepas de şiddete hayır yazılı tişörtlerle sahneye çıktı ve Ziynet Sali’ye destek verdi).

Η κα Τσερέπα μάλιστα έκανε και δημόσιες εμφανίσεις με την αδελφοποιημένη πόλη των Σκοπίων που ήταν και η τιμώμενη πόλη του Φεστιβάλ, όπου σε όλες αυτές τις εμφανίσεις «νομιμοποίησε» με την στάση της την συνεχή προσφωνηση που γινόταν από τους Τούρκους ως «Μακεδονία»!
Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά ταμπελάκια!


Μάλιστα η κα Άννα Τσερέπα κατέθεσε και στεφάνι στο άγαλμα του γενοκτόνου Κεμάλ Ατατούρκ!

Το θράσσος τους τελικά δεν έχει όρια!
Προκειμένου να περάσουν καλά και να φάνε και να πιούνε δεν καταλαβαίνουν τίποτα βοηθώντας τους Τούρκους στις σκοπιμότητες που έχουν!

Τα ερωτήματα που βγαίνουν από αυτή την επιμονή του Δημάρχου κ. Θανου στα αλισβερίσια με τους Τούρκους, παρασέρνοντας το νησί μας είναι πολλά!

1) Δικαιούται ο Δήμαρχος Σάμου κ. Θάνος να στέλνει εκπροσώπους χωρίς την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου;
2) Ποιος «βάφτισε» την κα Άννα Τσερέπα Αντιδήμαρχο Σάμου;
3) Η κα Άννα Τσερέπα είχε πάρει απόφαση από το συμβούλιο της Δημοτικής Ενότητας Σάμου να συμμετέχει σε αυτό το Φεστιβάλ;
4) Η κα Τσερέπα διόρθωσε τους Τούρκους «αδελφούς», πως δεν είναι Αντιδήμαρχος Σάμου;
5) Γιατί κατέθεσε στεφάνι στο άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ;
6) Γιατί δεν διόρθωσε τους Τούρκους σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ότι η τιμώμενη χώρα δεν λέγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;
7) Ποιος θα πληρώσει τα ΕΞΟΔΑ αυτής της μετακίνησης και διαμονής της καςΤσερέπα αυτές τις 3 ημέρες στην Τουρκία;
8) Ο Δήμος Σάμου έχει ΕΓΚΡΙΣΗ του Υπουργείου Εξωτερικών για τη συμμετοχή του σε αυτό το Φεστιβάλ; Οφείλει αν έχει να την καταθέσει γραπτή!
9) Πως συμμετείχε ο Δήμος Σάμου σε ένα Φεστιβάλ που διοργάνωναν Τούρκοι όταν ο πρώην Δήμος Πυθαγορείου έχει κάνει αδελφοποίηση με τον ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΟ από τους Τούρκους Δήμο Κερύνειας;

Και το τελευταίο και βασικότερο ερώτημα είναι:
Γιατί ο Δήμος Σάμου παίζει έναν τόσο παθητικό ρόλο, ακόμα και τώρα που οι Τούρκοι προκαλούν στην Κύπρο, το Καστελόριζο την Σάμο κ.α. και που ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ λένε πως επιζητούν ΕΙΡΗΝΗ στα Βαλκάνια και το Αιγαίο;