Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Τα 10 πράγματα που θα σε κάνουν ακαταμάχητο στις γυναίκες

Για σένα είναι απλό. Είναι όμορφη άρα την πλησιάζεις. Άμα είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, θες να την γνωρίσεις περισσότερο. Για τις γυναίκες όμως δεν είναι τόσο απλό. Θέλουν πολλά περισσότερα για να σε βάλουν στην κατηγορία «θα μπορούσα να βγω μαζί του». Τα έχεις;


Ανεξαρτησία
Κάθε γυναίκα θέλει έναν άντρα που...
είναι ανεξάρτητος. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορείς να πληρώνεις τα έξοδά σου, να παίρνεις μόνος σου αποφάσεις, να μαγειρεύεις κι ένα φαγητό αν χρειαστεί να μην πενάσεις. Αντίθετα με ότι πιστεύεις, καμία γυναίκα δεν θέλει να παίζει τον ρόλο της μαμάς σου. Το να είσαι ανεξάρτητος για μια γυναίκα σημαίνει ότι μπορείς να σηκώσεις τα «βάρη» της σχέσης που σου αναλογούν. Άρα θα μπορούσε να είναι μαζί σου.

Εμφάνιση
Σίγουρα οι γυναίκες κατέχουν τα πρωτεία στην εμφάνιση, μιας και ξέρουν ότι είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξεις επάνω τους. Αν νομίζεις όμως πως εσύ είσαι απαλλαγμένος από αυτό κάνεις λάθος. Το καλό είναι ότι δεν ζητάνε και πολλά από την εμφάνισή σου, σε αντίθεση μ’ εσένα. Θέλουν μια καλή φυσική κατάσταση(όχι απαραίτητα σφίχτες), ένα ωραίο ντύσιμο και φυσικά μια στοιχειώδη υγιεινή.

Θετικότητα
Θα μου πεις τι εννοώ. Είναι απλό. Οι γυναίκες θέλουν άντρες δίπλα τους που να σκέφτονται θετικά. Καλός ο σαρκασμός και ο κυνισμός, αλλά καταντάει κουραστικό πολλές φορές. Αν όμως είσαι ένας άνθρωπος που σκέφτεται θετικά και γενικά είσαι αισιόδοξος, αυτό θα την γεμίσει ενέργεια. Βλέπεις μπορεί να είναι μεταδοτικό ή ακόμα και να αποτελέσει έμπνευση για εκείνη. Σκέψου θετικά λοιπόν!

Επικοινωνία
Θέλει να μπορείς να επικοινωνήσεις καλά μαζί της γιατί πολύ απλά το θεωρεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μιας σχέσης. Πρέπει να μπορείς να εκφράζεσαι, να συζητάς και με άτομα που δεν σε πολύ-ενδιαφέρουν και φυσικά να ξέρεις πότε είναι η ώρα που θα μιλήσεις και πότε πρέπει απλά την ακούς.

Κοινωνικότητα
Είναι πολύ σημαντικό για εκείνη να μπορεί να σε παρουσιάσει σε όλους τους κύκλους της χωρίς να ντρέπεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξέρεις να συμπεριφερθείς σε μια συνάντηση με τους συναδέλφους της, όπως επίσης να ξέρεις πως θα μιλήσεις όταν σε καλέσει να φας με τους γονείς της. Το σημαντικότερο είναι να μην μοιάζεις με κατατονικός όταν βρεθείς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.

Εξυπνάδα
Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι ένας έξυπνος άντρας είναι το ίδιο σέξι μ’ έναν όμορφο άντρα. Άρα απόφυγε να μιλάς για θέματα που δεν ξέρεις απολύτως τίποτα και επικεντρώσου σε αυτά που σίγουρα θα έχεις κάτι να πεις. Είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να επιδείξεις την εξυπνάδα σου.

Πάθος
Πιστεύω ότι ο λόγος που θέλει έναν παθιάρη άντρα δίπλα της είναι προφανής. Αν αποφασίσει να είναι μαζί σου, θέλει να ξέρει ότι την περιμένει περιπέτεια, ενθουσιασμός, αφοσίωση και φυσικά καλό σεξ. Αν λοιπόν θες να είσαι κι εσύ ποθητός, δεν έχεις παρά να δείξεις το πάθος σου.

Χιούμορ
Είναι από τα πρώτα πράγματα που θα προσέξει και θ’ αναζητήσει σ’ έναν άντρα. Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα βλέπεις να μπορείς να την κάνεις να γελά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είσαι η ψυχή της παρέας. Με το να ξέρεις να κάνεις, αλλά και να δέχεσαι, ένα αστείο είναι καλυμμένη.

Φιλοδοξία
Μπορεί να νομίζεις ότι τα χρήματα παίζουν σημαντικό ρόλο για μια γυναίκα, αλλά κάνεις λάθος. Δεν είναι όλες έτσι. Αρκετές γυναίκες που βρίσκονται δίπλα σε ευκατάστατους άντρες είναι γιατί αναγνώρισαν το πόσο φιλόδοξοι είναι. Και αυτό σημαίνει ότι είναι και αφοσιωμένος, πειθαρχημένος και εμμένει στις αποφάσεις του. Όλα τα καλά δηλαδή για να αποφασίσει να κάνει σχέση μαζί σου.

Αυτοπεποίθηση
Το Νο 1 χαρακτηριστικό που όλες οι γυναίκες λένε ότι θέλουν σ’ έναν άντρα. Και σ’ αυτό συμφωνούν όλες. Ακόμα λοιπόν κι αν δεν διαθέτεις όλα τα παραπάνω για λες ότι έχεις το «πακέτο», αν είσαι καλά με τον εαυτό σου και το δείχνεις και προς τα έξω, τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες. Αρκεί να το πιστεύεις.


Το Πειραχτήρι
http://ntaksi.blogspot.com/2010/12/10-httpskandalistesblogspotcom201012100.html