Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΚΥΡΙΑΚΉ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2010

14η Αγωνιστική: Ήττα σοκ και «ντου» στο ΟΑΚΑ!!! (βίντεο)

Και αυτοί οι Βολιώτες δεν βρήκαν καμιά άλλη εμφάνιση να φορέσουν για να διευκολύνουν την κατάσταση? Ήταν προκλητική "ολυμπιακή" εμφάνιση!!!!




Ο νέος προπονητής του ΠΑΟ, παρόλο που δικαιολογείται ότι έχει λίγο καιρό την ομάδα, δεν έχει κάνει μέχρι σήμερα κάποια έξυπνη αλλαγή / κίνηση για να την βελτιώσει και αυτό δείχνει ότι τελικά δεν το κατέχει και πολύ καλά το άθλημα....επιβεβαιώνοντας, δυστυχώς, παλαιότερη ανάλυσή μας!!!

Σκηνές ροκ στο ΟΑΚΑ μετά την εντός έδρας ήττα του Τριφυλλιού. Οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των παικτών οι οποίο έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Μόνος ατάραχος ο Τζιμπρίλ Σισέ. Οι οπαδοί στη συνέχεια ξέσπασαν στον εξοπλισμό του γηπέδου και πέταξαν μπουκάλια προς τη μεριά των επισήμων.

Πολλά και τα αντικείμενα που εκσφενδονίστηκαν και από την πλευρά των επισήμων προς τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα.




Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μεγάλο διπλό με γκολ του Μόνχε στο 78'


Παναθηναϊκός:
Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μαρίνος (73΄ Γκαρσία), Νίνης (46΄ Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65΄ Πετρόπουλος), Σισέ.

Ολυμπιακός Β.
Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αλβάρεζ, Ζαραδούκας, Ούμπιντες, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε, Καπετάνος (62΄ Μπρέσκα), Μαρτίν.

Πηγή : sostopodosfairo.blogspot.com