Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

«ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ»: Χριστουγεννιάτικο bazaar απο το Κέντρο Νεότητας Θηβών


ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9 π. μ. έως 5 μ.μ. -ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ

Οι μέρες χαράς και αγάπης που έρχονται μας καλούν σε ένα άνοιγμα καρδιάς προς το συνάνθρωπο, τον κάθε συνάνθρωπο που βρίσκεται κοντά μας ή μακριά.
Το Κέντρο Νεότητος Θηβών τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έντονη ιεραποστολική και φιλανθρωπική δραστηριότητα στη Ρωσία – Ουκρανία και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κριμαίας όπου έζησε ο μεγάλος σύγχρονος Άγιος Λουκάς ο ιατρός και υπηρέτησε το λαό του με αυταπάρνηση και αυτοθυσία.
Στις χώρες αυτές υπάρχουν έντονα κοινωνικά προβλήματα. Ένα από τα πιο σοβαρά είναι τα εγκαταλελειμμένα παιδιά που ζουν σε ιδρύματα και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Σε αυτά τα παιδιά προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε με τις φτωχές μας δυνάμεις.
Η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Κέντρου Νεότητος Θηβών είναι μια πρόσκληση σε όλους μας για να παραμείνει η « Γέφυρα Αγάπης » ανοιχτή!
Όσο πιο πολλοί μοιραζόμαστε ένα φορτίο αυτό γίνεται πιο ελαφρύ.
Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου σας περιμένουμε στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας. Θα είμαστε εκεί από τις 9 π.μ. έως τις 5 το απόγευμα. Σε μία ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα χαρείτε εσείς, τα παιδιά σας και οι φίλοι σας. Στη μικρή υπαίθρια έκθεση θα βρείτε κάποια βιβλία, Χριστουγεννιάτικες κάρτες, ημερολόγια, ζωγραφικούς πίνακες, παιδικά εργόχειρα, ένα κόσμημα, κάποιο δώρο και βέβαια ένα κέρασμα για όλους!
Από τις 12 έως τις 3 μ.μ. θα συμμετάσχουν : η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, το Μουσικό Συγκρότημα Silence, ο πολιτιστικός σύλλογος Λάιος, το Λύκειο των Ελληνίδων Θήβας, Εύξεινος Λέσχη Θηβών «Ο ΠΟΝΤΟΣ» και ο Χάρης Παπανικολάου με την κιθάρα του.
Η παρουσία σας θα μας δώσει πολλή χαρά, αλλά και δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
Με Θερμές Ευχές
Τα παιδιά του Κέντρου Νεότητος Θηβών
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ
Η «ΓΕΦΥΡΑ ΑΓΑΠΗΣ» ΑΝΟΙΧΤΗ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!
Πληροφορίες στο τηλ. :2262 0 25526