Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛYΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

15 Δεκ 2010

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δεν έχω κάτι εναντίον των Εβραίων. Ίσα ίσα, που τους θαυμάζω για τον οργανωμένο τρόπο με τον οποίο προωθούν τα συμφέροντά τους. Ούτε σατανιστές τους θεωρώ, ούτε καλύτερους ή χειρότερους από τους υπόλοιπους λαούς. Κάνουν ότι θα έκανε οποιοσδήποτε λαός. (ή άνθρωπος σε προσωπικό επίπεδο): Διασφαλίζουν τα συμφέροντα τους.

Όμως τα συμφέροντα των Εβραίων, είναι αντίθετα με τα δικά μας συμφέροντα. Ιστορικά, όλοι οι λαοί που ευημερούσαν σε υπερθετικό βαθμό, ευημερούσαν εις βάρος άλλων λαών. Το ίδιο συνέβη με...
τους αρχαίους Έλληνες, με τους Ρωμαίους, με τους Βυζαντινούς με τους Μογγόλους, με τους Βενετσιάνους, τους Βρετανούς, τους Ισπανούς, τους Γάλλους.

Τώρα συμβαίνει με τους Εβραίους. Και έχουν τέτοια δύναμη, που μπορούν να κατηγορήσουν τους εχθρούς τους για αντισημιτισμό με νόμο (!), ενώ οι ίδιοι σκοτώνουν χωρίς τιμωρία χιλιάδες Παλαιστίνιους. Και η εξουσία τους είναι τόσο σκληρή όσο και όλων των προηγούμενων.

Ο Κάρολος Δαρβίνος στο έργο του "Η καταγωγή του ανθρώπου", εξήγησε την έμφυτη ανάγκη των ανθρώπων να πιστεύουν σε έναν Θεό (ισχύει ήδη από τα προϊστορικά χρόνια) εξελικτικά, ισχυριζόμενος ότι η πίστη στο Θεό μπορούσε να οδηγήσει μια φυλή σε επιβίωση ή αφανισμό.
Αν π.χ. μια φυλή πίστευε σε έναν Θεό ειρηνικό, που δίδασκε ότι οι άνθρωποι είναι παιδιά της φύσης και ότι είναι όλοι αδέρφια και ότι πρέπει να ζουν τον έρωτα και να εργάζονται τόσο όσο απαιτείται για την επιβίωση τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τίποτε άλλο, ενώ μια γειτονική φυλή πιστεύει ότι είναι η εκλεκτή φυλή ενός Θεού πολεμοχαρή, που ανταμείβει τους πιστούς του πολεμιστές με αιώνια ευημερία και ότι ο Θεός αυτός τους δίνει δύναμη στη μάχη, και η φυλή αυτή πιστεύει ότι οι άλλες φυλές είναι προορισμένες να την υπηρετούν, και έχει εξελίξει όπλα που η γείτονες τους ούτε καν φαντάζονται, το πιο πιθανό είναι ότι σύντομα η δεύτερη φυλή θα εισβάλει στο χωριό της πρώτης, θα σκοτώσει τους άντρες, θα πάρει τα παιδιά και τις γυναίκες σκλάβους και θα κάψει το χωριό της πρώτης φυλής.

Η θρησκεία και η κουλτούρα ενός λαού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιβίωσή του.

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να κατηγορούμε τους Εβραίους, αλλά να δούμε πως θα αμυνθούμε απέναντι στην κυρίαρχη στρατηγική τους που είναι η εισαγωγή της πολύ- πολιτισμικότητας στα έθνη, η αφαίρεση της εθνικής συνείδησης με σκοπό να γίνουν ένας λαός με εθνική συνείδηση σε έναν κόσμο λαών χωρίς εθνική συνείδηση.

Είναι επιτακτική ανάγκη εμείς (οι άλλοι λαοί) να δούμε πως θα επιβιώσουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει. Με κατηγορίες κατά του εχθρού δεν κερδήθηκε κανένας πόλεμος. (Αν δεν το έγραψε ο Σουν Τζου μπορείτε να το χρεώσετε σε εμένα).

Αυτά προς προβληματισμό.

Δείτε και ένα ενδιαφέρον βίντεο για το θέμα.



ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

http://thalamofilakas.blogspot.com/2010/12/blog-post_3132.html