Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ Ν.Α.Β. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.......

Συγκέντρωση τροφίμων και ρούχων για άτομα και οικογένειες του νομού μας που υποφέρουν από την φτώχεια στη ΝΑΒ



Η Δ/νση Κοινωνικής Πρόνοιας της Ν.Α Βοιωτίαςεξυπηρετεί καθημερινά ανθρώπους οι οποίοι στην πλειοψηφία τους υποφέρουν από την φτώχια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να δίνουν έναν καθημερινό και δύσκολο αγώνα επιβίωσης. Οι άνθρωποι αυτοί συχνά είναι άτομα με αναπηρίες, νέοι και χρόνια άνεργοι, μόνοι γονείς, πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένα μοναχικά άτομα, γεωγραφικά αποκλεισμένα μοναχικά άτομα, περιθωριοποιημένα και στιγματισμένα άτομα λόγω κοινωνικού στάτους και κοινωνικών προκαταλήψεων (π.χ. τσιγγάνοι, μετανάστες, ψυχικά ασθενείς κ.α).

Σε μια εποχή που η φτώχεια πιέζει όλους μας, οι άνθρωποι αυτοί πιέζονται ακόμα περισσότερο. Ως υπηρεσία βιώνουμε καθημερινά την σύγχρονη φτώχεια μέσα από την επιτακτικότητα των αιτημάτων αυτών των ανθρώπων που έρχονται απελπισμένα σε μας ζητώντας βοήθεια.
Σας καλούμε να συνδράμετε στην προσπάθειά μας να ανακουφίσουμε αυτούς τους ανθρώπους με την διάθεση τροφίμων, ρούχων και άλλων υλών οικιακής κατανάλωσης, τα οποία θα διατίθενται από την υπηρεσία μας σε ανθρώπους και οικογένειες που υποφέρουν από την φτώχεια.

Επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους της συγκέντρωσης των τροφίμων/ρούχων στα τηλέφωνα: 2261350181, 22613 50143, κιν.6936682858

Με ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά,

Με Ε.Ν
Ο αναπληρωτής Νομάρχης
Νικόλαος Τσούρας
Ιατρός

Με Ε.Ν
Η Προϊσταμένη Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας
Τσανήρα –Γλυνού Μαρία
Κοινωνική Λειτουργός/ Κοινωνιολόγος