Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΝΙΑΔΗΣ : ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ !!!


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας
και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης
Είναι από τους λίγους τοπικούς φορείς που έχουν στηρίξει έμπρακτα όχι μόνο την ύπαρξη αλλά κυρίως την ανάπτυξή του Τμήματος Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης Λιβαδειάς. Ο λόγος για το Επιμελητήριο Βοιωτίας, που ως φορέας οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, συνεχίζει να πρωτοστατεί και στην διατήρησή του , ενώ  με επιχειρήματα επιθυμεί να εμποδίσει τα σχέδια της κυβέρνησης που θέλουν ακόμη και την κατάργησή του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας.
Σε συνέχεια, λοιπόν, των αρχικών επιστολών διαμαρτυρίας – μεταξύ των ο οποίων πρώτος απέστειλε στον αρμόδιο Υπουργός ο Πρόεδρος του ΕΠΒ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης – αλλά και των πρωτοβουλιών που λαμβάνει η τοπική κοινωνία (σσ http://orchomenos-press.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3552.html), όπως είναι η ίδρυση Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Όμιλος Φίλων του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος προς ενίσχυση και ανάπτυξη της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης με έδρα τη Λιβαδειά», το Επιμελητήριο του Νομού μας στηρίζει με όλες τους δυνάμεις  εκείνες τις πολιτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες που παλεύουν για την διατήρηση του ΑΕΙ στη Λιβαδειά!
"Το Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης Λιβαδειάς είναι ένα ζωηρό ΑΕΙ, χαίρει την εκτίμησης του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειάς μας" δηλώνει ο Πρόεδρος του ΕΠΒ.
«Από την πρώτη στιγμή ορθόσαμε το ανάστημά μας στις προτάσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγω ακόμη και για κατάργηση του Τμήματος της Λιβαδειάς και το λουκέτο του Πανεπιστημίου Στερεάς. Χωρίς να λάβουν υπ` όψιν τους τα επιχειρήματά μας, θέλουν να οδηγήσουν στην απαξίωση ένα στολίδι για την τοπική μας κοινωνία, ένα τμήμα που έχουμε υποστηρίξει πολλαπλά τα τελευταία χρόνια μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες μας και κοινές δράσεις. Το Τμήμα Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης Λιβαδειάς είναι ένα ζωηρό ΑΕΙ, χαίρει την εκτίμησης του επιχειρηματικού κόσμου της Περιφέρειάς μας και έχει αναπτύξει αμφίδρομες σχέσεις μέσα και από το Γραφείο Διασύνδεσης (http://www.viotiachamber.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=421&cnode=55) και όχι μόνο» δήλωσε στο Orchomenos Press, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικός Γραμματέας της ΚΕΕΕ κ. Παναγιώτης Αγνιάδης.«Επ` ευκαιρία θέλω και προσωπικά να δηλώσω την υποστήριξή μου στην πρωτοβουλία σύστασης της  Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία «Όμιλος Φίλων του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδος προς ενίσχυση και ανάπτυξη της Σχολής Επιστημών Οικονομίας και Διοίκησης με έδρα τη Λιβαδειά», μια πρωτοβουλία του Δήμου Λεβαδεών, με την οποία κοινός μας στόχος είναι να τονώσουμε τα επιχειρήματά μας και κυρίως την επιθυμία της τοπικής κοινωνίας να κρατήσει ανοικτό το Τμήμα της Λιβαδειάς. Ακόμη κι` αν χρειαστεί, είμαστε αποφασισμένοι  με τη μορφή χορηγιών να συμβάλλουμε στην διατήρησή του» πρόσθεσε ο κ. Αγνιάδης.  «Θα κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας για να διατηρήσουμε το Πανεπιστήμιο στη Λιβαδειά» κατέληξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
 Πηγή : ORCHOMENOS-PRESS