Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΙΣΜΗΝΗ ''

Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Οι δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Θήβας "Ισμήνη"


Ο Σύλλογος Γυναικών Θήβας «Ισμήνη» στα πλαίσια των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Σωφρονιστικό κατάστημα Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα, στις 15/12/2010.
Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων αιτούμε την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της πόλης μας σε παιδικά ενδύματα, παιδικά υποδήματα, παιδικές τροφές, γλυκά και παιχνίδια, ώστε με την δική σας βοήθεια να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό στις τρόφιμες των Φυλακών και στα παιδιά τους ειδικά αυτές τις Άγιες ημέρες.
Ευχαριστούμε προκαταβολικά για την ενίσχυση σας στην προσπάθεια μας αυτή.
Θα συμμετάσχουμε στην εκδήλωση του Κέντρου Ημέρας των ΑΜΕΑ καθώς είμαστε συνοδοί, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 10/12/2010 με αφορμή τα 20 χρόνια αγώνων του Συλλόγου «Άγιοι Ανάργυροι».
Στις 26/12 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30 π.μ θα πραγματοποιηθεί συνεστίαση στην κοσμική ταβέρνα Χαϊτίδη στην Κηφισιά με ζωντανή μουσική, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. (τιμή κατ’ άτομο 30 ευρώ. Περιλαμβάνει πλήρες μενού ποτά-αναψυκτικά-διασκέδαση και μεταφορικά).
Προσκαλούμε όλες τις γυναίκες και όσους επιθυμούν στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει στο κέντρο «Τζάκι» στον σιδηροδρομικό σταθμό Θήβας την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 8 μ.μ. θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. (τιμή κατ’ άτομο 20 ευρώ. Φαγητό. Ποτό. Διασκέδαση).

Πληροφορίες: Επαμεινώνδου 112 τηλ: 22620 29013

Το Δ.Σ
Η Πρόεδρος Μαρία Θαλασσινού
Η Γραμματέας Νίκη Γαβριηλίδη