Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΒΑΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Βαριές καταγγελίες Παναγιωτακόπουλου...


Σκληρή γλώσσα από τον Γ. Παναγιωτακόπουλου για τα κυβερνητικά σχέδια σχετικά με την Αγροτική και τις θέσεις του ΣΕΒ για τα εργασιακά.

«Όταν κάποιος μάθει να λέει ναι συχνά, στο τέλος καταλήγει να λέει ναι σε όλα και γίνεται πιστός υπηρέτης» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ. Παναγιωτακόπουλος εκφράζοντας την κάθετη διαφωνία του για οποιοδήποτε σχέδιο ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος κάνει λόγο για....
«μαθητευόμενους μάγους» του υπουργείου Οικονομικών και τονίζει: «υποκύπτουν στις επιταγές του μεγάλου τραπεζικού κεφαλαίου και δωρίζουν τις υποθηκευμένες περιουσίες των αγροτών, του μισού ελληνικού πληθυσμού....Αμετανόητοι κερδοσκόποι, αφού δεν έμεινε τίποτε άλλο να αγοραπωλήσουν, εφορμούν να διαλύσουν και το τελευταίο μέσο παρέμβασης του κράτους στην Τραπεζική Αγορά.

Η «Αριστερή Πρωτοβουλία» του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ως «αντεργατικές» τις πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση για τον ιδιωτικό τομέα που όπως αναφέρει θα αποτελέσει το τελευταίο χτύπημα στην αξιοπιστία της σημερινής Κυβέρνησης και του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.

«Αυτοί που έμαθαν να χτίζουν τεράστιους τραπεζικούς λογαριασμούς υφαρπάζοντας κάτι απ' τον κάθε εργαζόμενο και λεηλατώντας τα δημόσια ταμεία με λεόντειες συμβάσεις, δεν δικαιούνται να ζητούν και τα ρέστα.Αυτές οι αντεργατικές πολιτικές δεν μπορούν να φέρουν την υπογραφή των Υπουργών μιας Κυβέρνησης που εκλέχτηκε, υποστηρίζοντας εντελώς διαφορετικές πολιτικές» αναφέρει ο κ. Παναγιωτακόπουλος ζητώντας για μία ακόμα φορά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.