Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ ΣΥΝΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ '' ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ''

ΣΆΒΒΑΤΟ, 4 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2010

Η Τρόικα διαλύει τον στρατό μας. Στον αέρα η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ!

Με πρωτοσέλιδο τίτλο "Η Τρόικα διαλύει τον στρατό μας" κυκλοφορεί σήμερα ο Ελεύθερος Κόσμος, επίσης αναφέρεται στην μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ.

Η Τρόικα διαλύει τον στρατό μας. Ζητούν μείωση 30.000 ενστόλων. Στον αέρα η μονιμοποίηση των ΕΠΟΠ ενώ κλείνουν δεκάδες στρατόπεδα σε ολόκληρη την χώρα. Όργιο μυστικής διπλωματίας στο Αιγαίο για τα πετρέλαια και την υφαλοκρυπίδα. Η συνεκμετάλλευση προ των πυλών. Η ισλαμοποίηση της Αθήνας. Διαβάστε με ποιόν τρόπο επιχειρήται στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη η εθνικη και πολιτισμική αλλοίωση των μεγαλουπόλεων. Εκρηκτική η κατάσταση στις φυλακές. Το σοφρωνιστικό σύστημα έχει αποτύχει παταγωδώς, ενώ προσπαθούν να το αποσυμφορήσουν με νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους δουλεμπόρους.
Στις ακριτικές περιοχές οι κάτοικοι παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους. Στον Έβρο και στην Κέρκυρα, καταγγέλουν την ανυπαρξία αστυνομίας και κράτους. Ο Κώστας Πρέκας μιλά για όλους και για όλα στον ΕΚ και δηλώνει ότι η "επταετία ήταν η πιο υγιής περίοδος της νεότερης ιστορίας μας".