Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS ???????

ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS;

Παρασκευή, Δεκέμβριος 10, 2010 Αναρτήθηκε από ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ



Διαστάσεις επιδημίας τείνει να λάβει τελευταία το φαινόμενο να "εξαφανίζονται" ως δια μαγείας blogs από το διαδίκτυο.... Σύμπτωση, τεχνικό πρόβλημα της Google ή φίμωτρο σε ανεξάρτητες φωνές που "ενοχλούν";
Χτες χάθηκε το Ελλήνων Αφύπνιση. Παραθέτουμε αυτούσιο το mail που λάβαμε από τον καλό συνάδελφο blogger και διαχειριστή του:


"Μετά την εξαφάνιση των http://adena-gr.blogspot.com/ - http://dimithliop.blogspot.com/ - http://zeidoron.blogspot.com , στην παρέα των ιστολογίων φαντασμάτων πέρασε και το δικό μας (www.ellinikiafipnisis.blogspot.com ). Από τις 21:00 και μετά, χθες το βράδυ (8/12/2010), ως δια μαγείας το ιστολόγιο μας δεν υπάρχει πουθενά ενώ τα «συμπτώματα» είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που περιγράφονται στο http://zeidoron.pblogs.gr/2010/12/magika-kolpa-sto-diadiktyo-exafanizontai-blog.html . Δεν γνωρίζουμε αν το ζήτημα είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα της google ή κάτι άλλο…! Η τελευταία μας ανάρτηση πάντως αφορούσε την πτώση των υπολοίπων ιστολογίων που από χθες (8/12/2010) το πρωί μετατράπηκαν σε… φαντάσματα! Αν πρόκειται για προσπάθεια φίμωσης των bloggers θα πρέπει να γνωρίζουν πως ένα θα ρίχνουν…. δέκα θα ανεβαίνουν. Αν πρόκειται για τεχνικό ζήτημα αναμένουμε απάντηση από την google και φυσικά την επαναφορά των ιστολογίων μας. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει όλοι οι bloggers για άλλη μια φορά να σταθούμε ενωμένοι. Ο διαφαινόμενος φασισμός, μας στοχοποιεί όλους! Σήμερα είμαστε εμείς… αύριο ποιος;"

Εμείς απλά θα αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο blog, εκτός από τις λοιπές και πολλές "ενοχλήσεις" του, ήταν ο σημαιοφόρος του αγώνα κατά της "κάρτας του πολίτη".


Πηγή ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΤΑ BLOGS; | ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ