Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ !!!


Σχόλιο Αφύπνισης: Δείτε το σηματάκι στα δεξιά από τις φωτογραφίες και τα βίντεο... Η πυραμίδα με το μάτι... NBC...και ο νοών νοείτω.

Ονομάζεται “metro 2” και βρίσκεται κάτω από το μετρό της Μόσχας σε βάθος 110 μέτρων.

Το μυστικό αυτό σύστημα υπόγειου σιδηρόδρομου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά καθηκόντων όπως είναι η απομάκρυνση του γενικού πληθυσμού από τη Μόσχα μέχρι την υπόγεια
διασύνδεση των 5000 συνολικά υπόγειων καταφυγίων τα οποία κατασκευάζονται στη Μόσχα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ειδικά καταφύγια που στεγάζουν όλες τις κρατικές υπηρεσίες.
Παράλληλα το σύστημα διατρέχει και συνδέεται με το υπόγεια όλων των υπέργειων κτιρίων κρατικών υπηρεσιών.

Το metro 2 το οποίο επεκτείνεται διαρκώς φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο και όλες οι διαδρομές του επιτηρούνται από ειδικό προσωπικό φύλαξης. Τα υπόγεια αυτά τούνελ διαγράφουν πολλά χιλιόμετρα απόστασης και κανείς μπορεί να περπατά για ώρες χωρίς να φτάνει στο τέλος τους.

Σε απόσταση ανά 3 ή 4 χιλιόμετρα υπάρχουν ειδικοί σταθμοί στους οποίους εκτελούνται εργασίες για τον έλεγχο καλωδίων, ενώ υπάρχουν φυλάκια δυνάμεων ασφαλείας και τα συστήματα ανανέωσης του αέρα και καθαρισμού του.

Πολλές από τις εγκαταστάσεις χρονολογούνται από τα τέλη της δεκαετίας του ΄450 όταν ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες για το δίκτυο. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το καταφύγιο του Ι. Στάλιν το οποίο ανακαλύφθηκε εκ νέου καθώς οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ξανά για την περαιτέρω επέκταση του συστήματος.












thesecretrealtruth



Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/11/blog-post_1047.html#ixzz2kYkwXTbL