Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ !!! Ο ΜΕΓΑΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ !!!


"ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ" Bipartisan Policy Center: "Η Τουρκία θα διαμελιστεί στους επόμενους 18 μήνες

Αμερικανική "δεξαμενή" σκέψης προβλέπει την διάλυση της Τουρκίας μέσα στους επόμενους 18 μήνες!


Την έναρξη μιας πολύ κρίσιμης περιόδου η οποία μπορεί να οδηγήσει σε χρονικό διάστημα 18 μηνών
ακόμα και στην διάλυση της Τουρκίας, προβλέπει το αμερικανικό, «Bipartisan Policy Center» που εδρεύει στην Ουάσιγκτον.Τα γεγονότα που θα συμβούν την επόμενη περίοδο, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, θα κάνουν τις διαδηλώσεις της Κωνσταντινούπολης να φαντάζουν με "παιδική χαρά" και κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσουν σε αποσταθεροποίηση με σοβαρές συνέπειες στον ευρύτερο περίγυρο της Τουρκίας.

Τους επόμενους μήνες η Τουρκία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τρεις πολύ κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις με έντονες αποσταθεροποιητικές προεκτάσεις.

Συγκεκριμένα θα έχουμε τις δημοτικές εκλογές, στη συνέχεια την εκλογή προέδρου που από τώρα προκαλεί προβλήματα στην εσωτερική πολιτική σκηνή και τέλος βουλευτικές εκλογές με ένα αβέβαιο πολιτικό πεδίο καθώς κάνεις δεν γνωρίζει αν ο Ερντογάν θα είναι ακόμα στην ηγεσία του κόμματος των Ισλαμιστών. Μην ξεχνάμε ότι μόλις σήμερα ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέστη σπάνια δημόσια επίθεση από ένα σημαίνον στέλεχος της κυβέρνησής του και σύμμαχό του επί σειρά ετών, τον αντιπρόεδρο και κυβερνητικό εκπρόσωπο Μπουλέντ Αρίντς εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΑΚΡ.

Προχωρώντας σε μια ασυνήθιστη δημόσια ανταπάντηση, ο Αρίντς, παραχωρώντας χθες μια συνέντευξη στο τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT, υποστήριξε πως ο Ερντογάν εξέθεσε την κυβέρνηση άνευ λόγου.

«Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό μας, ως φίλος και ως αδελφός. . . υπάρχει μια σαφής αντίφαση ανάμεσα στην δική του ομιλία ως πρωθυπουργού και στην δική μου δήλωση ως κυβερνητικού εκπροσώπου. Δεν ευθύνομαι εγώ για αυτή την αντίφαση», είπε ο Αρίντς.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ταγίπ Ερντογάν αμφισβητείται δημόσια με αυτόν τον τρόπο.

Μελετώντας τις εξελίξεις αυτές, μια μεγάλη ομάδα Αμερικανών επιστημόνων και ειδικών αποτελούμενη από τους, Henry Barkey, καθηγητή του πανεπιστημίου Lehigh, Svante Corneil, του Ινστιτούτου, «İpek Yolu» δηλαδή «Δρόμοι της Μέταξας», Ed Hussain, του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (αυτό μετράει ιδαίτερα), Gregory Johnson, συνταξιούχος στρατηγός, David Kramer, του Freedom House, Aaaron Loberl, του America Abroad Medya και Michael Makovsky, της JINSA, δηλαδή του Εβραϊκού Λόμπι των ΗΠΑ, αναφέρει ότι η Τουρκία θα αντιμετωπίσει μια πολύ μεγάλη κρίση η οποία πιθανόν θα οδηγήσει σε αυτοδιάλυση με εκρηκτικές συνέπειες.

Η ομάδα Μελέτης τονίζει στο πόρισμα της ότι η λαϊκή οργή που εκδηλώθηκε τον περασμένο Ιούνιο στα γεγονότα του Γκαζί αναμένεται να αναζωπυρωθεί εξ’ αιτίας της ισλαμικής πολιτικής του Ερντογάν, το Κουρδικό επίσης θα αναζωπυρωθεί εξ αιτίας του μεγάλου αδιέξοδου στις συνομιλίες μεταξύ της τουρκικής κυβέρνησης και των Κούρδων ανταρτών και από τη άλλη η τουρκική οικονομία θα αρχίσει να έχει σοβαρά υφεσιακά φαινόμενα που θα επιδεινώσουν τις ήδη μεγάλες κοινωνικές αντιθέσεις.

Όλα αυτά σύμφωνα με το ινστιτούτο θα επιφέρουν την αυτοδιάλυση της Τουρκίας

Θυμίζουμε ότι σε αυτό παλαιοτέρα προσυπέγραψαν δυο σοβαρά αμερικανικά Ιδρύματα Στρατηγικών Ερευνών,τα οποία προέβλεπαν τον διαμελισμό της Τουρκίας τα επόμενα χρόνια με απαρχή μια μεγάλη κρίση με τον κουρδικό παράγοντα όλης της Μέσης Ανατολής.

Τα ιδρύματα αυτά ήταν το «Foreign Policy in Focus», που είναι γνωστό και σαν FPIF και η «Federation of American Scientist», ή FAS.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο βρετανικό περιοδικό Newsweek, στις 4 Ιουνίου του 2006 ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, Μόρτον Αμπράμοβιτς και μάλιστα σε μια περίοδο που οι σχέσεις Τουρκίας ΗΠΑ ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, είχε αναγγείλει την επικείμενη διάσπαση της Τουρκίας και τον οριστικό διαμελισμό της.

Αν όλα αυτά τα λάβουμε υπόψιν ως άθροισμα, δεν είναι τόσο προβλέψεις, όσο σχεδιασμοί κάποιον κέντρων εξουσίας. Μέσα στα ιδρύματα που προβλέπουν την τουρκική καταστροφή όπως είδαμε είναι και το Συμβουλίο Εξωτερικών Υποθέσεων, το οποίο για όσους γνωρίζουν είναι ο ένας εκ των τριών "βραχιόνων" επιβολής της Νέας Τάξης Πραγμάτων (οι άλλοι δύο είναι η Λέσχη Μπίντερμπεργκ, και η Τριμερής Επιτροπή).

Οι σχεδιασμοί θέλουν ένα κουρδικό κράτος το οποίο θα αποτελεί τον σίγουρο σύμμαχο των ΗΠΑ , στην Μέση Ανατολή, και τον προστάτη του κράτους του Ισραήλ. Για αν γίνει αυτό η Τουρκία δεν μπορέι να μείνει ως έχει. Είναι γνωστή άλλωστε και η απέχθεια του εβραϊκού στοιχείου στο πρόσωπο του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Το θέμα είναι τι επιπτώσεις θα υπάρξουν για εμάς εάν οι σχεδιασμοί αυτοί προχωρήσουν. Σε όλες αυτές τις γεωπολιτικές αναλύσεις, θα προσθέσουμε την πιο έγκυρη, του μεγαλύτερου "γεωπολιτικού" αναλυτή όλων των εποχών του Εθνομάρτυρα Κοσμά του Αιτωλού.

«Οἱ Τοῦρκοι θὰ φύγουν, ἀλλὰ θὰ ξανάρθουν πάλι καὶ θὰ φθάσουν ὡς τὰ Ἑξαμίλια. Στὸ τέλος θὰ τοὺς διώξουν εἰς Κόκκινη Μηλιά. Ἀπὸ τοὺς Τούρκους τὸ 1/3 θὰ σκοτωθῆ, τὸ ἄλλο τρίτο θὰ βαπτισθῆ καὶ μονάχα τὸ 1/3 θὰ πάη στὴν Κόκκινη Μηλιά».

defencenet.gr