Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ !!! ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ !!!

Τι στο καλό ψεκάζουν; Το Σοκαριστικό ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε όλοι!

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ θα δείτε κορυφαίους επιστήμονες της γεωμηχανικής να παραδέχονται ότι θέλουν να ψεκάσουν στην στρατόσφαιρα μικρά σωματίδια από διάφορα μέταλλα και ιδιαίτερα το αλουμίνιο.

Να λένε ότι οι ψεκασμοί πρέπει να γίνουν ώστε τα σωματίδια στη στρατόσφαιρα να παρεμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να ψύξουν τον πλανήτη, με πρόσχημα τον περιορισμό του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ότι τα σωματίδια αλουμινίου θα δημιουργούνται με μια μέθοδο ψεκασμού αερίου αλουμινίου από τις εξόδους των τζετ, το οποίο θα οξειδώνεται στη στρατόσφαιρα, δημιουργώντας "ποιοτικά" σωματίδια αλουμινίου.

Ότι όχι μόνο είναι φθηνή η όλη διαδικασία τοποθέτησης τέτοιων σωματιδίων στη στρατόσφαιρα, αλλά και ότι η δημιουργία ή η ανάλογη τροποποίηση αεροπλάνων είναι μια απλή διαδικασία.

Ότι βιάζονται να το κάνουν, χωρίς να ενδιαφέρονται ουσιαστικά να εξετάσουν καλά τις επιπτώσεις αυτών των σωματιδίων και ιδιαίτερα του αλουμινίου στη φύση και στην ανθρώπινη υγεία, αν και υποψιάζονται (ή μήπως γνωρίζουν;) ότι οι επιπτώσεις είναι πολλές.

Και βέβαια, όπως η απλή λογική συστήνει, όταν λένε ότι θέλουν να κάνουν κάτι νέο, σημαίνει ότι το έχουν ήδη κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Έτσι έγινε με τους υπολογιστές, έτσι έγινε με το διαδίκτυο και γενικά με κάθετι νέο τεχνολογικά. Όλα ξεκίνησαν στα πλαίσια απόρρητων σχεδίων, και μετά από χρόνια δημοσιεύτηκαν στο ευρύ κοινό. 

Έτσι λοιπόν οι ψεκασμοί που λένε ότι θέλουν να κάνουν, είναι οι ψεκασμοί που κάνουν εδώ και δεκαετίες.

Δείτε το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ:



Τι πιο σημαντικό από το να βγαίνεις και να εισπνέεις καθαρό αέρα, χωρίς  βαρέα μέταλλα…

Κοινοποιήστε το άρθρο για να μάθουν όλοι την αλήθεια και τα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος της υγείας μας!!!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη vasoula2908 για την πολύτιμη βοήθειά της στη μετάφραση της σειράς.