Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΘΗΒΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ '' EΙ - E.Ν.D. '' ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!





Συγκεκριμένα οι κκ. Πέτρος Δελής & Βασίλης Σταματάκης, Θηβαίοι πολίτες και ένθερμοι υποστηρικτές των προτάσεων Αρτέμη Σώρρα την Παρασκευή 8/11/13 κατέθεσαν φάκελο της πρότασης της Ei-End στον Δήμο Θηβαίων, προκειμένου να φτάσει το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο και να πραγματοποιήσουν συνάντηση ενημέρωσης με τους ανθρώπους της Ei-End, όπως έχουν κάνει και άλλοι δήμοι στην Ελλάδα.

Ο φάκελος συνοδεύεται μεταξύ άλλων και με υπογραφές Θηβαίων πολιτών.

Για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται οι υπογραφές των Θηβαίων πολιτών



Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Αρτέμη Σώρρα, έχει θέσει σε εφαρμογή ένα τρίτο σχέδιο χρηματοδότησης. Μετά τις μετοχές της ανατολής, και τα 600 δις, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε Δήμους όλης της χώρας.

Τα χρήματα που μπορούν να δώσουν στον εκάστοτε Δήμο, είναι αυτά που οι Δήμαρχοι θα παρουσιάσουν μέσα από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης για τον Καλλικρατικό Δήμο τους και τις ανάγκες τους γενικότερα. Με λίγα λόγια όσα θέλουν.

Ο εκάστοτε Δήμαρχος θα πρέπει να ενημερωθεί από ανθρώπους της E.N.D και στην συνέχεια να πάρει την απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, θέτοντας το σχέδιο σε εφαρμογή.

Η αποπληρωμή του δανείου έχει διάρκεια πενήντα χρόνια και μηδενικό επιτόκιο.



Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑΝ


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑΝ.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΣΗ. 
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΚΕΡΔΗΘHΚΕ  . Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑΝ.
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ .....
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ 
ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ 
ΣΩΡΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.

Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε ΤΟ Π Α Ν Τ Ο Υ
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΛΑΒΙΚΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ END ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ END. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΕΡΔΙΣΕ.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ END ΝΙΚΗΣΑΝ.
ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. TA 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..................
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ .....
ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
Δ Ι Α Δ Ω Σ Τ Ε ΤΟ  Π Α Ν Τ Ο Υ


https://soundcloud.com/cyprus-endnationaldebt/e-n-d-28-6-2013

https://www.facebook.com/sorrasartemis?hc_location=stream
http://www.youtube.com/watch?v=CeB1N6m9mjc
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013

Νικος Αμάραντος: Τα συγχαρητήριά μας κύριε Σώρρα. 

Αρτέμης Σώρρας: Δεν ήταν η δίκη για μένα. Νίκο γνωρίζεις καλά. Ήξερα τι έχω. Ήξερα τι καταθέτω. Ήξερα και πού θα πάει. Σήμερα η δίκη έκαιγε και η απόφαση είναι γιά εσάς. Σήμερα έχετε εσείς τη βούλα για τα ποσά. Ήξερα τι είμαι και τί κάνω. Σήμερα οι Έλληνες στην Ελλάδα αλλά καί στην Κύπρο γνωρίζουν. Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει και στην Κύπρο επειδή είναι το ίδιο Στο δικαστήριο δείξαμε τα πάντα. κατέθεσαν οι τραπεζίτες μας. Αποδείξαμε τα πάντα. Δέν είναι δυνατόν η Κύπρος να έχει μείνει πίσω με τον Αναστασιάδη και όλα τα μιάσματα θα έλεγα που συνοθυλεύτηκαν μαζί του και με τον Αρχιεπίσκοπο. Πολύ μεγάλος ο θόρυβος όσον αφορά την απόφαση για τα ομόλογα. Σήμερα η Ελλάδα κέρδισε και η νίκη είναι δική σας κύριοι. Ξέρετε τί έχετε στα χέρια σας! Ξεκινήστε έναν αγώνα να υπογράψετε να πάρετε τα χρήματα και να σωθεί η χώρα. Η δίκη έγινε και κερδίθηκε!!!

Νικος Αμάραντος: Συγχαρητήρια σε εσάς κύριε Σώρρα και σε όλη την ομάδα για όλα όσα κάνετε για τον Ελληνισμό.

Αρτέμης Σώρρας: Είναι καθήκον !!! Προσέξτε τι σας λέω. Είναι καθήκον!!! Και δικό σας καθήκον να το διεκδικήσετε. Δεσμεύομαι μέχρις εσχάτων να πολεμήσω να νικήσει η Ελλάδα να νικήσει ο Ελληνισμός και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε τίποτα ξένο. Θέλουμε τις πατρίδες μας. Δεν θέλουμε ούτε την Κίνα ούτε την Γερμανία, ούτε τίποτε άλλο. Ότι είναι Ελληνικό το θέλουμε δικό μας δικαίως! Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο.


Adrianos Bezouglof


ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!...