H ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΔΑΦΝΗ !!! ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στις Ερυθρές εκπέμπουν S.O.S. Η  Δάφνη για πρώτη φορά στην ιστορική της διαδρομή αντιμετωπίζει πλέον ορατά τον κίνδυνο της… διάλυσης και φυσικά να μην συμμετάσχει καν στα πρωταθλήματα. Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Βοιωτίας έχει αφεθεί στο έλεος και ουδείς πλέον ενδιαφέρεται να δώσει μια πρέπουσα λύση.
Και η τελευταία λύση που πήγε να δοθεί αποδείχθηκε ¨φρούδα» αφού κάποιοι άνθρωποι στους οποίους ο Δήμαρχος Μάνδρας είχε αναθέσει να λειτουργήσουν την ομάδα είναι «εξαφανισμένοι» δείχνοντας έτσι την μεγιστοποίηση του προβλήματος.
Ακόμα και κάποιοι παλαιοί ντόπιοι   παράγοντες έχουν εντελώς αδιαφορήσει και έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα που δείχνει παντελώς εγκαταλελειμμένη…
Αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνουν και οι υπόλοιποι εναπομείναντες που αγαπώντας την ομάδα προσπαθούν να μείνουν μη τυχόν την ύστατη στιγμή βρεθεί κάποια λύση.
Ο χρόνος όμως είναι αδυσώπητος και αν τις επόμενες μέρες δεν βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις τότε δυστυχώς η πρώτη κυπελλούχος Ελλάδος (Ερασιτεχνών το 1973), η πάνω από 10 φορές πρωταθλήτρια Βοιωτίας και η ομάδα με τις πολλές συμμετοχές στη Δ” Εθνική θα βρεθεί στο… χρονοντούλαπο της ιστορίας. Και θα είναι κρίμα…