Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΣΕ ΚΛΟΙΟ '' ΚΟΛΑΣΗΣ '' Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ > Άρχισε ο Πόλεμος του Ιράκ! Πάνω από 2 εκατ. μετανάστες έτοιμοι να μπουν στην Ελλάδα

Kι ενώ αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πάτησαν το κόκκινο κουμπί των πυραύλων κατά  των μαχητών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο έδαφος του Ιράκ, στην Αθήνα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική κόλαση.
Tα αμερικανικά πολεμικά θα απογειώνονται και από την Βάση της Σούδας μετατρέποντας την χώρα μας σε έναν από τους στόχους των τζιχαντιστών κι όχι μόνο.
Tο ελληνικό Χρηματιστήριο συντρίβεται με τον Γ.Δ. να φλερτάρει το -4%!
Πάνω από 2 εκατομμύρια μετανάστες από την εμπόλεμη ζώνη περιμένουν έτοιμοι να μπουκάρουν στο ελληνικό έδαφος. 
Την ίδια ώρα οι Έλληνες αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση. 
Το ρωσικό εμπάργκο με απλά λόγια τους οδηγεί στην απώλεια των περιουσιών τους οι οποίες είναι υποθηκευμένες στις τράπεζες.
Μέσα σ΄αυτό το τοπίο το χυδαίο κράτος των κρατιστών και της διαπλοκής απαιτεί από τους πολίτες 7,6 δις ευρώ σε φόρους μέχρι το τέλος του χρόνου.
Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια σε συνδυασμό την ασίγαστη επιθυμία της Μέρκελ για μπίζνες στην Ελλάδα με μπροστάρηδες τους ντόπιους ολιγάρχες.
Ενα τσιγάρο δρόμος μας χωρίζει από την απόλυτη κόλαση και το αιματοκύλισμα στους δρόμους.
Ακόμη και ο φονικός Ιός Έμπολα μοιάζει με πρωινάδικο της Ελένης Μενεγάκη με όλα όσα πρόκειται να συμβούν στην Κολομβία των Βαλκανίων της οποίας η κυβέρνηση επιμένει απροκάλυπτη να μοιράζει δουλειές στους νταβατζήδες της.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Κάρολου Παπούλια τον συμβουλεύουν να υποβάλλει την παραίτησή του αρχές Φθινοπώρου-πριν ο ουρανός της Ελλάδας σκοτεινιάσει για τα καλά και οι δρόμοι της Αθήνας μετατραπούν σε εφιαλτικό τοπίο.
O Kάρολος Παπούλιας δεν θα ήθελε να είναι Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν οι δρόμοι της Αθήνας θα μετατρέπονται σε πεδίο μάχης που όμοιά της δεν έχει ζήσει η γενιά μας...


kourdistoportocali