Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ !!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

 Την αποκάλυψη ότι αλλεπάλληλα κομβόι με Τζιχαντιστές από την Κωνσταντινούπολη προωθούνται στην κεντρική Βαλκανική, κάνει η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Milliyet, στο φύλο της στις 30 Αυγούστου. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα και σύμφωνα με σχετικές αποκαλύψεις της βουλγαρικής εφημερίδας, «Chasa», την εβδομάδα 17 με 24 Αυγούστου ένα μεγάλο κονβόι που μετέφερε 60 ένοπλους Τζιχαντιστές πέρασε με αδιευκρίνιστες συνθήκες τα τουρκοβουλγαρικά συνορα με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα.. Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος ειδικός σε θέματα ισλαμιστών, Aleks Aleksiev, ανέφερε ότι έχει πληροφορίες από την αστυνομική διεύθυνση της πρωτεύουσας του Κοσσυφοπεδίου, Πρίστινα, σύμφωνα με τις οποίες κομβόι με Τζιχαντιστές από την Κωνσταντινούπολη προωθούνται συνεχώς στο Κοσσυφοπέδιο. Μάλιστα η επίσημη αρχή της αστυνομικής διεύθυνσης της Πρίστινας ανέφερε πως οι Τζιχαντιστές αυτοί προφανώς έχουν άσυλο στην Τουρκία και από εκεί ορμώμενοι προωθούνται σε όλα τα Βαλκάνια με την ανοχή, αν όχι στήριξη των τουρκικών αρχών.
Για ίδιο θέμα ένα άλλο δημοσίευμα της ίδιας τουρκικής εφημερίδας Millyet, αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με πληροφορίες του κρατικού γερμανικού καναλιού, ARD, οι Τζχιχαντιστές που προωθούνται στη Μέση Ανατολή και στα Βαλκάνια έχουν στήσει το γενικό τους αρχηγείο στην ίδια την Κωνσταντινούπολη στην περιοχή του Fatih, δηλαδή στην παλιά Κωνσταντινούπολη. Από εκεί οργανώνουν τα σχέδια των πολεμικών επιχειρήσεων στην Συρία και στο Ιράκ και παράλληλα την προώθηση Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια καθώς και την συγκέντρωση Τζχιχαντιστών από πολλές χώρες της Ευρώπης όπως και από την Γερμανία που φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη για να οργανωθούν και να προωθηθούν στα πεδία των μαχών. Όπως αναφέρεται, υπάρχουν ήδη δυο μεγάλα στρατόπεδα Τζιχαντιστών στο τουρκικό έδαφος στην μεσογειακή πόλη της Αττάλειας και στην περιοχή του Χατάϋ, στα συριοτουρκικά σύνορα. Στα στρατόπεδα αυτά, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες του γερμανικού καναλιού, ήδη εκπαιδεύονται 140 Ολλανδοί και 385 Βέγγοι που έχουν ασπαστεί το Ισλάμ και έχουν συνταχτεί με τους φανατικούς Τζιχαντιστές.
Το Κοσσυφοπέδιο και η Αλβανία προσφέρουν το έδαφος για την δημιουργία των πρώτων μεγάλων πυρήνων των Τζιχαντιστών στα Βαλκάνια, σύμφωνα με άλλο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, Zaman, από τις 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, στην γραμμή Βόσνιας-Ερζεγοβίνης –Αλβανίας- Κοσσυφοπέδιο και Σκοπίων δρουν ήδη ομάδες Τζιχαντιστών, ενώ έχουν δημιουργήσει και κέντρα στρατολογίας Βαλκάνιων μουσουλμάνων που αναμένεται να πυκνώσουν τις τάξεις των Τζιχντιστών. Μάλιστα συμφωνά με αποκαλύψεις του συμβούλου της προεδρίας της Αλβανίας, καθηγητή Ilir Kulla, οι τουρκικές αερογραμμές, δηλαδή οι γνωστές THY, έχουν τεθεί στην υπηρεσία των ομάδων των Τζιχαντιστών και μεταφέρουν συχνά ομάδες από τα Βαλκάνια στην Τουρκία για εκπαίδευση και αντιστρόφως για να στελεχώσουν τις ήδη υπάρχουσες ομάδες στην κεντρική Βαλκανική. Τις πληροφορίες αυτές επιβεβαίωσε στην τουρκική εφημερίδα και ο Esad Hecimovıc, διευθυντής του βοσνιακού καναλιού, OBN TV, ο οποίος αποκάλυψε ότι το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, Κεμάλ Ατατούρκ, έχει μετατραπεί σε τεράστιο διαμετακομιστικό κέντρο των Τζιχαντιστών μεταξύ Ευρώπης, Βαλκάνια και Τουρκίας.
Όπως φαίνεται η «φωτιά» των εξτρεμιστών ισλαμιστών δολοφόνων έχει αρχίσει να σιγοκαίει και στην άμεση γειτονιά μας με όλες τις επικίνδυνες συνέπιες μιας τέτοιας εξέλιξης. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στον άμεσο περίγυρο μας, όπως επισημαίνονται από τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα, εμείς ακόμα «λιβανίζουμε» τους ισλαμολάγνους και τουρκολάγνους που θέλουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε προχωρημένη βάση του Ισλαμ, με την νομιμοποίηση της αθρόας καθημερινής εισβολής χιλιάδων μουσουλμάνων αγνώστου «προέλευσης» και «ιδιότητας». Άφεριμ! Άφεριμ!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος