Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

'' ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ '' !!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ !!!


29 Αυγούστου 2014
¨Ημερίδα¨ στην Καστοριά (20/9/2014)
Μετέχει σύσσωμη η ηγεσία του Σ.Ε.Γ.Α.Σ: Κ. Παναγόπουλος (πρόεδρος), Β. Σεβαστής (γεν.γραμματέας), Π. Αργειτάκη (ταμίας), Π. Δημάκος (αντιπρόεδρος) και ο Θανάσης Ράπτης (συντονιστής)
Γ. ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗΣ: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. ΩΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με θέμα ¨Νίκη της Ολυμπιακής Ιδέας προϋποθέτει Ήττα των Αναβολικών¨, διοργανώνεται στην Καστοριά, στις 20 Σεπτεμβρίου 2014, από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Δυτικής Μακεδονίας, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ¨ημερίδα¨.
Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Καστοριάς κύριος Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κώστας Παναγόπουλος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Βασίλης Σεβαστής, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτήρης Αδαμόπουλος και ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ Νικόλαος Παναγιώτου. Στη συνέχεια θα μιλήσουν οι ειδικοί εισηγητές, εκλεκτοί επιστήμονες, τα ονόματα των οποίων θα αναφερθούν σε επόμενο Δελτίο Τύπου.
Η ¨Ημερίδα¨ αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και για το λόγο ότι, στην κεντρική ομιλία του, ο πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης

θα κάνει ειδική αναφορά στο πρόσφατο διπλό έγκλημα της Καλαμάτας που, δυστυχώς, απέδειξε αυτό το οποίο υποστηρίζουν οι διοργανωτές: Ότι, δηλαδή, τα αναβολικά – που προκαλούν σοβαρές βλάβες στην υγεία των αθλητριών και των αθλητών, ακόμη και το θάνατο –  κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλα τα Γυμναστήρια, τα Στάδια, τα Κολυμβητήρια, ακόμη και στα Σχολεία της χώρας, ενώ η κυβέρνηση αδιαφορεί και δεν πράττει αυτό που έχει κάνει πρώτο θέμα στον αθλητισμό η Ισπανία. Να οργανώσει, δηλαδή, ¨Σώμα Δίωξης Αναβολικών¨ όπως η προαναφερόμενη χώρα, η οποία έχει καταφέρει, σε ένα μικρό διάστημα δύο ετών, να ¨ξεριζώσει¨ όλες τις φαρμακευτικές ουσίες από τους χώρους που φυλάσσονταν.     



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com