Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

Χωματερή Λαθρομεταναστών η Ελλάδα. Δεν τους δεχονται οι υπολοιπες ευρωπαϊκες χωρες για λογους ασφαλειας και για το φοβο της μεταφορας ιων
Ο ιός του Έμπολα χτυπάει την πόρτα μας
Υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί από τoυς λαθρομετανάστες που μπαίνουν στη χώρα μας
Δεν τους δεχονται οι υπολοιπες ευρωπαϊκες χωρες για λογους ασφαλειας και για το φοβο της μεταφορας ιων
ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ χωματερή για πρόσφυγες και μετανάστες, μεταβάλει τη χώρα η μυστική συμφωνία ανάμεσα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Γιούνκερ και την ελληνική κυβέρνηση. 
Ο κ. Γιούνκερ απαίτησε από την ελληνική κυβέρνηση να προετοιμαστεί για τη φιλοξενία ακόμα δύο εκατομμυρίων προσφύγων και λαθρομεταναστών, που είναι θύματα της άγριας αιματηρής σύρραξης σε Συρία, Ιράκ και Λιβύη. 
Οι μετανάστες και οι πρόσφυγες θα αρχίσουν να φτάνουν σταδιακά στην Ελλάδα. 
O μεγάλος κίνδυνος για τη χώρα μας είναι η πιθανότητα μεταφοράς του ιού του Έμπολα, κάτι που η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θέλει να μεταφερθεί στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και επιδιώκει να περιοριστεί μόνο στην Ελλάδα. 
Ήδη σχεδόν ένα εκατομμύριο είναι παρκαρισμένοι προσωρινά στην Τουρκία, αλλά επειδή ο Ερντογάν θέλει να τα έχει καλά και με τους Τζιχαντιστές, τους προωθεί στη… φιλόξενη Ελλάδα. Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, αρνούνται να δεχθούν όλο αυτό το κύμα των λαθρομεταναστών όχι μόνο για λόγους ασφαλείας αλλά και από το φόβο της μεταφοράς του ιού του Έμπολα και άλλων ιών και νοσημάτων. Γι’ αυτό επέλεξαν την Ελλάδα ως χωματερή. Με αντάλλαγμα την οικονομική βοήθεια και κάποια χαλάρωση του προγράμματος, η κυβέρνηση συμφώνησε στον αφανισμό της Ελλάδας. 
Γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντέξει η κοινωνία το βάρος και τις πιέσεις που συνεπάγεται μια τεράστια συγκέντρωση προσφύγων και μεταναστών σε ένα μικρό κράτος. 
Γιατί στο τέλος οι ξένοι που θα ζουν στη χώρα μας θα φτάσουν το 60% του συνολικού πληθυσμού, αλλοιώνοντας όλα τα θρησκευτικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά του ελληνικού έθνους. 
Τεράστιες θα είναι οι επιπτώσεις και στο μείζον πρόβλημα της εγκληματικότητας, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μπορούν να ελέγξουν ούτε τα πρώτα κύματα λαθρομεταναστών που βρήκαν μόνιμο όπως φαίνεται καταφύγιο στην Ελλάδα. Οι μόνοι που ευνοούνται από μια τέτοια εξέλιξη, που θα αποτελεί έγκλημα σε βάρος του λαού και του έθνους, είναι οι δουλέμποροι και οι αεριτζήδες που θα εξασφαλίσουν δωρεάν εργατικό δυναμικό. Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τη Βουλή για τις συζητήσεις και για τις συμφωνίες με τον Γιούνκερ. 
Έχει επίσης υποχρέωση, να πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τον αριθμό των προσφύγων και των λαθρομεταναστών που σκοπεύει να φιλοξενήσει κατ΄ απαίτηση των Βρυξελλών. Πάντως οι υπηρεσίες που έχουν σχέση με την ασφάλεια, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε διαρκή κινητοποίηση αναζητώντας χώρους για τη δημιουργία νέων στρατοπέδων. Άλλωστε η ροή παράνομων μεταναστών έχει αυξηθεί το τελευταίο διάστημα κατά 75%, σύμφωνα πάντα με τα επίσημα στοιχεία. 
Γιαυτό άλλωστε στις επιχειρήσεις διάσωσης όπως ονομάζονται των λαθρομεταναστών, λαμβάνουν μέρος και φρεγάτα και σκάφος του πολεμικού ναυτικού.  

 kontranews.gr