Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

MHNYMATA Γ ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ !!!













Μηνύματα Γ' Παγκοσμίου Πολέμου

 γενοκτονία - ολοκαύτωμα σε Ελλάδα, Γάζα

 & Ουκρανία

Τα πολεμικά γεγονότα που εξελίσσονται τώρα στη Γάζα χαρακτηρίζονται από την ανθρωπότητα σαν εγκλήματα πολέμου, γενοκτονία και Ολοκαύτωμα των Παλαιστινίων, αφού οι Εβραίοι βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό μέσα στα σπίτια τους!!! Στα χωρικά ύδατα, υφαλοκρηπίδα, και Α.Ο.Ζ. της Γάζας ανακαλύφθηκαν μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου.

Αυτό όμως το θέλουν οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-δικτατορίας. Γιαυτό η γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Η Γάζα με τους Παλαιστινίους είναι ένα σκληρό κουνούπι, στο πλευρό του Ισραήλ, που ενοχλεί και τσιμπάει το Ισραήλ, γιαυτό πρέπει να εξαφανισθεί δια της γενοκτονίας, και του Ολοκαυτώματος.
Τα σχέδια είναι η Γάζα να ενσωματωθεί στο Ισραήλ!!

Οι Ισραηλινοί ξέχασαν το δικό τους ολοκαύτωμα από τους Ναζί.

Στο ολοκαύτωμα των Εβραίων 1940-1944, ηθικοί αυτουργοί ήταν οι τότε Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της τότε παγκόσμιας διακυβέρνησης,
και εκτελεστές οι Γερμανοί Ναζί του Χίτλερ.
Αυτά όλα οι σημερινοί Ισραηλινοί τα ξεχνάνε.

Τα πολεμικά γεγονότα όπως αυτά σήμερα εξελίσσονται στην Ανατολική Ουκρανία, αποβλέπουν σε γενοκτονία του Ρώσικου πληθυσμού της Ανατολικής Ουκρανίας.

Οι Δυτικοί ( Σιωνιστική Η.Π.Α. και Σιωνιστική Ε.Ε.), με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και τον Σιωνιστικό ΟΗΕ, κατόπιν εντολών των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εισέβαλαν στην Ουκρανία, που είναι αυλή της Ρωσίας, και ανατρέποντας τη νόμιμη κυβέρνηση της χώρας, εγκατέστησαν μαριονέτες ακραίους Σιωνιστές πολιτικούς, με απώτερο σχέδιο να χτυπήσουν τη Ρωσία. Φυσικό ήταν η Ρωσία να αντιδράσει, με τα γεγονότα που βλέπουμε όλοι στα ΜΜΕ.
Εμπόδιο για τα σχέδια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων είναι, ο Ρωσικός πληθυσμός (Ρωσόφωνοι λένε τα ΜΜΕ), της Ανατολικής Ουκρανίας.

Προς το σκοπό αυτό, οι Σιωνιστές Δυτικοί, εκπαίδευσαν και εξόπλισαν τις ένοπλες δυνάμεις της κατεχόμενης πλέον Δυτικής Ουκρανίας, και τις έστρεψαν εναντίον του Ρώσικου λαού της Ανατολικής Ουκρανίας.

Τα πολεμικά γεγονότα τα βλέπετε μέρα-νύχτα στα ΜΜΕ.

Στην Ελλάδα αντί θερμού πολέμου, προκάλεσαν οικονομικό πόλεμο,
διά της προμελετημένης χρεοκοπίας, και λαθρομετανάστευσης, σκοπός και σχέδιο η εξαφάνιση των Ελλήνων. Ήδη 10.000 Έλληνες αυτοκτόνησαν. Στη περίπτωση της Ελλάδος οι ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης έχουν εξαπολύσει οικονομικό πόλεμο εναντίον των Ελλήνων, στη πραγματικότητα ληστεύουν τους Έλληνες με φόρους και χαράτσια, με σκοπό να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο, (πετρέλαια+φυσικό αέριο+χρυσός), και εν συνεχεία όλη την Ελλάδα.
Η Γάζα έχει μέχρι τώρα 1500 νεκρούς Παλαιστινίους, και η Ελλάδα με τον οικονομικό πόλεμο μετρά 10.000 νεκρούς Έλληνες!!!

Όλοι οι φόροι πηγαίνουν στις τσέπες του ηγέτη της Ν.Τ.Π. για να χρηματοδοτήσει τους πολέμους σε Γάζα, Ουκρανία, και Γ! Π.Π.!!!

Σκοπός όλων αυτών των γεγονότων σε Ελλάδα, Γάζα και Ουκρανία, είναι να εκπληρωθούν τα σχέδια της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, περί παγκόσμιας κυριαρχίας-δικτατορίας, υπό ένα Βασιλιά-ηγέτη, μία κυβέρνηση, και μία θρησκεία, τη αποκαλούμενη πανθρησκεία με βάση το Ταλμούδ. Αυτά όλα τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων περιγράφονται αναλυτικά στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
Ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, είναι οι κ.κ.

Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Goldman Sachs, Morgan, Soros, LeehmanBrothers
και άλλοι Εβραίοι της διασποράς Αμερικής και Ευρώπης, Σιωνιστές οικουμενιστές Ολιγάρχες και Μεγιστάνες, με συμβούλους τους γνωστούς και μη εξαιρετέους κ.κ. Kissinger, Brezinsky, με όλα τα Σιωνιστικά Think Tanks του State Dept. και άλλων υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Μη ξεχνάμε ότι οι Α! και Β! παγκόσμιοι πόλεμοι έγιναν με χρηματοδότηση και εντολή της τότε ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Ο Γ! παγκόσμιος πόλεμος που ετοιμάζεται από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, εναντίον όλης πλέον της ανθρωπότητας είναι ήδη στο πρώτο στάδιο της έναρξής του, με τα πολεμικά γεγονότα Γάζας και Ουκρανίας, θα έχει δε τα χαρακτηριστικά της συρρικνώσεως όλων των λαών της Γής. Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ομιλούν για ανάγκη μειώσεως του πληθυσμού του πλανήτη από 6 δις. στο 0,5 δις.

Αυτό θα επιτευχθεί με δηλητήρια και ασθένειες εναντίον ανθρώπων, ζώων, και φυτών, (βλέπε αεροψεκασμούς, καρκίνους, εμβολιασμούς, φάρμακα, νοσοκομεία, τεχνιτές φυσικές καταστροφές, τροφές ΜΟΝΣΑΝΤΟ) κ.λ.π.

Εάν αυτά δεν επαρκούν, τότε Γ! παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος, ώστε η ανθρωπότητα να μειωθεί στα 500 εκ. σύμφωνα με τα σχέδια των
Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Ο πληθυσμός του πλανήτη στα 6 δις. ανθρώπων, είναι εμπόδιο στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Δηλαδή πρέπει να πεθάνουν 5,5 δις. ανθρώπων για την Σιωνιστική Αυτοκρατορία της Ν.Τ.Π. Είναι γνωστό ότι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θεμελίωσαν την ισχύ τους πάνω στη μεγαλύτερη γενοκτονία της ανθρωπότητας, στην εξαφάνιση πάνω από 100 εκ. Ινδιάνων. Είναι η αγριότερη γενοκτονία στην ιστορίας της ανθρωπότητας. Αυτό το Αμερικανικό έθνος-κράτος, διάλεξαν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να υποτάξουν, και διά μέσου των ΗΠΑ, να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο, αφού χρησιμοποιούν τις ΗΠΑ για τους διάφορους τοπικούς ή παγκόσμιους πολέμους για να κυριαρχήσουν σε όλο το πλανήτη. Οικονομία, πολιτική, ΜΜΕ, κινημ. Ταινίες-τέχνη, όλα έχουν καταληφθεί από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Επιβάλλουν σε όλη την ανθρωπότητα δια μέσου πολέμων, φυσικών καταστροφών, οικονομικών καταστροφών,

(χρεοκοπίας κρατών), θρησκειών, κ.λ.π. τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και τη Σιωνιστική Αυτοκρατορία-Δικτατορία σε όλο το πλανήτη.

Εμπόδιο στα σχέδιά τους βρήκαν τη Ρωσία-Κίνα, υπό τον πρόεδρο Πούτιν. Ήδη βιώνουμε το Β! παγκόσμιο ψυχρό πόλεμο, όμως σχέδια της Ν.Τ.Π. είναι να εξελιχθεί σε θερμό, για να επικρατήσουν στο πλανήτη. Οι ΗΠΑ είναι κουρασμένες από την ανάμιξή τους σε διάφορους τοπικούς πολέμους, αλλά και χρεοκοπίας, και αυτό είναι ένα μειονέκτημα στα σχέδια των Παντοκρατόρων, η δε Ε.Ε. τελεί υπό κατάσταση χρεοκοπίας!!! Η Σιωνιστική Δύση είναι διχασμένη και κουρασμένη για να σηκώσει ανάστημα απέναντι στο νέο Τσάρο της Ρωσίας. Ας μη ξεχνάμε και την ενεργειακή εξάρτηση της Ε.Ε. από τη Ρωσία. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ τα τελευταία 20 χρόνια ουδέποτε σταμάτησε να επεκτείνεται στα ανατολικά, έφθασε δε μέχρι την αυλή της Ρωσίας, αυτό όμως αποτελεί μια σοβαρή απόδειξη των πολεμικών προθέσεων της Σιωνιστικής Δύσης. Οι Κοσμοκράτορες θέλουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ρωσίας, όπως της Ελλάδος.

Οι Σιωνιστές ηγέτες της Ν.Τ.Π. λειτουργούν όπως οι σφήκες, πιστεύουν ότι ο πλανήτης Γη είναι τσιφλίκι τους, και τα πάντα τους ανήκουν.

Εάν συνεχίσουν να πιέζουν τη Ρωσία, μοιραίως η αρκούδα θα εκραγεί.
Το γεγονός του αεροπλάνου που έπεσε στην Ουκρανία με 300 νεκρούς, αυτοί το έστειλαν πάνω από την εμπόλεμη ζώνη, και το κατέρριψαν, για να εκθέσουν τη Ρωσία, και είναι ένα προκαταρκτικό γεγονός του

Γ! παγκόσμιου θερμού πυρηνικού πολέμου.

Απόδειξη ότι ετοιμάζουν το Γ! παγκόσμιο θερμό πόλεμο, είναι τα πολεμικά γεγονότα Ιράκ, Λιβύης, Συρίας, Αφγανιστάν, οι αεροψεκασμοί σε όλα τα κράτη της Γης για να κοιμήσουν και αρρωστήσουν τους Λαούς της Γης, το σύστημα HAARP για να προκαλούν Σεισμούς, κατακλυσμούς, ξηρασίες, ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, στα διάφορα κράτη, ο Κώδικας διατροφής, οι χρεοκοπίες των Κρατών, και το σημερινό παγκόσμιο χρέος των 60 τρις. Δολάρια του συνόλου των κρατών της Γης, με τοκογλυφικά επιτόκια και χρεολύσια πληρωτέα στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, οι οποίοι τοποθέτησαν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες σε όλα τα κράτη, για να μας κρατούν κάτω από κατάσταση χρεοκοπίας, φτώχειας, και αενάως χρεωμένους!!!

Απόδειξη ότι επιδιώκουν το Γ! παγκόσμιο θερμό πόλεμο, είναι εκτός από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και οι κατευθυντήριοι λίθοι της Γεωργίας των Σιωνιστικών ΗΠΑ.
Georgia Guidestones
-----------------------------
Οι Κατευθυντήριοι λίθοι της Γεωργίας (Αγγλιστί Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο οικοδόμημα-κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στη κορυφή του λόφου Elbert County, της Γεωργίας των ΗΠΑ. Συχνά αναφέρεται ως το «Αμερικάνικο Στόουνχεντζ» όπως το κατασκεύασμα στην Αγγλία.

Το κατασκεύασμα αυτό φημολογείται ότι το έκανε η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων για να περάσει μήνυμα στην ανθρωπότητα, δήθεν ότι προέρχεται από εξωγήϊνους. Στις πλάκες αυτές επάνω αναγράφεται ένα μήνυμα προς την ανθρωπότητα αποτελούμενο από δέκα χαραγμένες οδηγίες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες. Ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στη κορυφή της κατασκευής σε αρχαίες γλώσσες όπως, Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά, Αιγυπτιακά, και Ιερογλυφικά. Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν 6 μέτρα ύψος, και είναι κατασκευασμένο από 6 τεράστιες πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, και άλλες τέσσερις πλάκες διατεταγμένες γύρω από αυτήν, με γερά θεμέλια στο έδαφος. Στη κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μία πρόσθετη πέτρινη πλάκα είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευής, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και το σκοπό των «Κατευθυντήριων Λίθων».

Το Μήνυμα
----------------
Το χαραγμένο μήνυμα επάνω στις πλάκες είναι σε οκτώ διαφορετικές γλώσσες, Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Χίντι, Εβραϊκά, Αρχαία Κινεζικά, Αραβικά, και Ρώσικα, και λέει τα εξής.

1.- Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500 εκατομμύρια πληθυσμό σε συνεχή ισορροπία με τη φύση.
2.- Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας τη φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.
3.- Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.
4.- Τιθασεύστε το πάθος, τη πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.
5.-Προστατέψτε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια, και δίκαιη δικαιοσύνη.
6.-Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνούν εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.
7.-Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8.-Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9.-Να εκτιμάται την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.
10.- Να μην είστε καρκίνος για το πλανήτη. Αφήστε χώρο για τη φύση.
Αφήστε χώρο για τη φύση.

Τα συμπεράσματα δικό σας.