Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

'' ΟΧΥΡΟ '' !!! ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!


Tο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετατρέπεται σε «οχυρό»

Μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες το πρωίτης Τρίτης, το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών, «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετατρέπεται σε «οχυρό». 
Στις τάξεις της Αστυνομίας έχει σημάνει από χθες το πρωί συναγερμός, και μετά από συσκέψεις επιτελών του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ αποφασίστηκε η προληπτική άφιξη στο αεροδρόμιο ομάδας των ΕΚΑΜ και πυροτεχνουργών.
Τα μέτρα επικυρώθηκαν στην σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό, με τη συμμετοχή των Πάνου Καμμένου και Νίκου Τόσκας. Τα μέτρα περιλαμβάνουν ακόμη αξιοποίηση του συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου για τον εντοπισμό εκρηκτικών υλών.


Οι υπηρεσίες ασφαλείας έχουν εντείνει τις ενέργειές τους για συλλογή πληροφοριών και επιτήρηση ενώ μεγάλη προσοχή θα δίνεται, σύμφωνα με τις εντολές, σε όλους όσους έχουν εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψουν προς Βρυξέλλες, Παρίσι και Ρώμη.

Ομάδες της ΟΠΚΕ θα περιπολούν στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, του Ηλεκτρικού και του ΤΡΑΜ. Ομάδες ΔΙΑΣ, περιπολικά της Άμεσης Δράσης και αυτοκίνητα της Ασφάλειας θα εντείνουν τις περιπολίες τους περιμετρικά των σταθμών καθώς και σε πολυσύχναστες στάσεις τρόλεϊ και λεωφορείων.