Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ !!! ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ...!!!

Οι παραβιάσεις αυξάνονται άλλα εμείς απαντάμε με ''ελευθέρας'' σε όλα τα πελάγη

Βίντεο: Τουρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε ξανά από τον Ισθμό της Κορίνθου....Πρόκειται για το πλοίο γενικής υποστήριξης Hasan Pasa που προσκλήθηκε από Γενικό Επιτελείο Ναυτικού για άσκηση ναρκοπολέμουΑπό τον Ισθμό της Κορίνθου πέρασε το πρωί της Πέμπτης το σκάφος του τουρκικού πολεμικού ναυτικού Hasan Pasa.

Πρόκειται για πλοίο γενικής υποστήριξης που μαζί με το ναρκοθηρευτικό Edremit συμμετέχουν σε άσκηση ναρκοπολέμου του ελληνικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Τα δύο τουρκικά σκάφη μαζί με το ισπανικό Tambre ανήκουν στον στολίσκο του ΝΑΤΟ SNMCMG2 (δύναμη ναρκοπολέμου).

Η άσκηση στην οποία θα συμμετέχουν τα τουρκικά πολεμικά σκάφη ξεκινά τη Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι την άλλη Παρασκευή στις προσβάσεις του Πατραϊκού κόλπου και το Ιόνιο. Μέχρι την έναρξη της άσκησης τα πλοία του ΝΑΤΟϊκού στολίσκου θα παραμείνουν στο λιμάνι της Πάτρας.

Στο Hasan Pasa επιβαίνει ο Τούρκος διοικητής της δύναμης SNMCMG2 ενώ τη διοίκηση της άσκησης θα έχει Έλληνας ανώτατος αξιωματικός.

Στην άσκηση ναρκοπολέμου θα συμμετέχουν επίσης τα ναρκοθηρευτικά Ευνίκη και Καλλιστώ, η κανονιοφόρος Πολεμιστής και η φρεγάτα Ελλη ενώ έχουν κληθεί και θα λάβουν μέρος ακόμη τρία ναρκοθηρετικά: ένα ιταλικό, ένα ρουμάνικο κι ακόμη ένα ισπανικό.

Σημειώνεται ότι παρόμοια άσκηση είχε πραγματοποιηθεί στις αρχές Δεκεμβρίου όταν και τότε τουρκικό σκάφος είχε χρειαστεί να περάσει από τον Ισθμό της Κορίνθου.

Δείτε φωτογραφίες από τη διέλευση του τουρκικού πολεμικού πλοίου