Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΛΑΘΡΟ-«ΚΡΑΤΙΔΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

KYRIA FOTO











Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Το ξέρετε ότι ήδη στην Ευρώπη έχουν δημιουργηθεί οι πρώτες Muslim NO-GO Zones, δηλαδή οι πρώτες αυτόνομες περιοχές όπου έχουν εγκατασταθεί οι μουσουλμάνοι λαθρό και στις οποίες απαγορεύεται να εισέρθει κάποιος άπιστος ???

FOTO2 
Και όμως αυτή είναι η πραγματικότητα! Οι πρώτες αυτόνομες λαθρό περιοχές έχουν ήδη δημιουργηθεί στην Σουηδία και όπως αναφέρεται υπάρχουν προειδοποιήσεις ότι αν ποτέ τολμήσετε να περάσετε μέσα από αυτές, κανένας δεν εγγυάται την ασφάλεια σας. Μάλιστα! 
FOTO3 
Για να δούμε πόσες MUSLIM NO-GO Zones θα δημιουργηθούν και εδώ στον χώρο αυτό, (γιατί δεν μιλούν πια για χώρα αλλά για…χώρο), που λέγετε Ελλάδα. Το πρώτο βήμα έγινε ήδη καθώς ήρθαν κατά χιλιάδες. Στην αρχή θα τους στοιβάζουν σε διαφορές περιοχές τις οποίες στη συνέχεια θα τις κάνουν δίκες τους, και θα πατήσουν πόδι εκεί και θα απειλούν να μην εισέρθει κανένας άπιστος ή άπιστη. 
Όλα εξελίσσονται πολύ ωραία στο ζήτημα των Λαθρό. Δείτε και ακουστέ από τον Σουηδό ακτιβιστή τι έχει να σας πει για την πολύ «όμορφη» ζωή που έχουν μαζί τους. 

Ξυπνήστε! 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr