Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !!! ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

Βαφτίζουν την Ελλάδα χώρα τρομοκρατών: Προπαγάνδα εναντίον της χώρας μας για να εγκλωβίσουν τους χιλιάδες μετανάστες στο εσωτερικό της

Ευρωπαϊκή Ένωση και μέσα μαζικής ενημέρωσης παπαγαλάκια κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν κλειστά τα σύνορα και να εγκλωβίσουν χιλιάδες πρόσφυγες στην Ελλάδα.
Εκμεταλλεύονται κάθε γεγονός για να διατυμπανίσουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ασφαλής χώρα και ότι από αυτήν περνούν χωρίς έλεγχο οι τρομοκράτες.
Βαφτίζουν την χώρα μας ως  επικίνδυνη χώρα για τρομοκρατικό χτύπημα τοποθετώντας μας στην δεύτερη θέση στην λίστα με τις χώρες υψηλής επικινδυνότητας. 
Σύμφωνα με έκθεση που εξέδωσε το γαλλικό υπουργείο εξωτερικών η οποία φαίνεται να είναι μια καθαρά προπαγανδιστική κίνηση εναντίον της χώρας μας δείχνει για άλλη μια φορά ότι  καίγονται όλοι για  να κρατήσουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. 
Το γαλλικό υπουργείο εσωτερικών και οι New York Times εμπλέκουν καθαρά την Ελλάδα στην τρομοκρατία εμφανίζοντας 3.000 ανθρώπους αγνώστων στοιχείων να περιφέρονται κάπου στο εσωτερικό της . Και όταν λένε ανθρώπων, εννοούν λαθρομεταναστών ή προσφύγων που στην ουσία με τις ευλογίες τους έφτασαν στην χώρα μας.
Η ανικανότητα της Ευρωπαϊκής ένωσης η οποία δημιούργησε το πρόβλημα με το προσφυγικό αφού εκείνη κήρυξε τον πόλεμο, πούλησε τα όπλα και ήρε το εμπάργκο των ανοικτών συνόρων , χρεώνεται στην Ελλάδα τώρα γιατί αυτό τους βολεύει προκειμένου να σταματήσουν τις ροές των προσφύγων στις δικές τους χώρες.
Πάλι κάτι θέλουν λοιπόν και αυτό που θέλουν είναι να κρατήσουν για πάντα κλειστά τα σύνορά τους δημιουργώντας την εικόνα ότι η Ελλάδα είναι χώρα τρομοκρατών ή υποθάλπει τους τρομοκράτες ή ακόμη χειρότερα ,είναι ανίκανη να τους ελέγξει.
Ο μόνος τρόπος να το πράξουν αυτό επίσημα όπως φαίνεται, είναι να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι από την Ελλάδα ξεκινούν οι τρομοκράτες για την Ευρωπαϊκή Ένωση .
Συνέταξαν λοιπόν μια έκθεση 55 σελίδων που έγινε για λογαριασμό του γαλλικού Υπουργείου Εσωτερικών και αναδημοσίευσαν  και οι New York Times, που αναλύει το πως σχεδιάστηκαν οι επιθέσεις των Παρισίων στις 13 Νοεμβρίου.
Η έκθεση όμως προστίθεται στο γεγονός της εξαφάνισης των 3.000 μεταναστών στην Ελλάδα και τώρα  οι ελληνικές αρχές μπήκαν στο παιχνίδι να ανησυχούν μήπως κάποιοι από  αυτούς τους βομβιστές αυτοκτονίας βρίσκονται στην χώρα μας.
Η επιχείρηση των τρομοκρατών ,σύμφωνα με τα όσα άφησε εσκεμμένα το υπουργείο εσωτερικών της Γαλλίας να διαρρεύσει  ήταν πολύ υψηλού επιπέδου και περιλάμβανε κρυπτογράφηση ακριβείας, πλαστά έγγραφα υψηλής πιστότητας ακόμα και αποστολή πυροτεχνουργών από την Συρία στην Ευρώπη. 
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την έκθεση των γαλλικών μυστικών υπηρεσιών οι τρομοκράτες καθημερινά συνεννοούνται, αποστέλλουν και λαμβάνουν αποκρυπτογραφημένα μηνύματά για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση τέτοιων αιματηρών επιθέσεων όπως των Παρισίων και των Βρυξελλών.
Η έκθεση έχει θέσει σε συναγερμό και τις ελληνικές αρχές αφού σύμφωνα με την τελευταία καταμέτρηση  λείπουν 3.000 πρόσφυγες ενώ εντοπίζουν μόνο 49.000 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα ενώ ήταν πάνω από 52.000.
Σύμφωνα με την ίδια έκθεση οι βομβιστές φτιάχνουν βόμβες μεγάλης ισχύος με υλικά που βρίσκονται στο εμπόριο λένε και δεν αναφέρονται εννοείται καθόλου στην αποστολή δικών τους όπλων σε αντιπολιτευτικές δυνάμεις που δρουν εναντίον της  κυβέρνησης Άσαντ ώστε να τους ενισχύσουν.
Ξεκίνησαν ένα πόλεμο που δεν υπολόγισαν που θα τους φτάσει , έστειλαν οπλισμό χωρίς φειδώ και τώρα που τα δημιουργήματά τους γυρνούν πίσω σε αυτούς προσπαθούν να περιορίσουν την είσοδό τους στις χώρες τους γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι αυτοί που τους χτυπούν έχουν ευρωπαϊκά διαβατήρια και θα μπουν έτσι κι αλλιώς στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά ας κρατήσουν τους υπόλοιπους μακριά δηλαδή στην Ελλάδα την οποία θέλουν να κάνουν  αποθήκη ψυχών του Νότου.
Την ίδια ώρα εμφανίζουν την Ελλάδα να  βρίσκεται τελείως απροετοίμαστη μπροστά σε έναν ισλαμικό  εφιάλτη τον οποίο δεν μπορούν να αποφύγουν χώρες πολύ καλύτερα οργανωμένες από την δική μας όταν αυτή την στιγμή σύμφωνα με πηγές του state department 200.000 τρομοκράτες κυκλοφορούν ελεύθεροι παγκοσμίως.