Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΕΡΜΑΙΟ !!! ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ '' ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ '' !!!

Μεταναστευτική πολιτική: Ο βρώμικος ρόλος ΜΚΟ και το «μυστικό» του Τσίπρα

Στην Ελλάδα της προσφυγικής κρίσης κουμάντο κάνουν ορισμένες ΜΚΟ και «ξένα κέντρα» τα οποία έβαλαν τον Τσίπρα στην γωνιά του...
Ο πακτωλός των χρημάτων που διαχειρίζεται μερίδα εξ αυτών χαρακτηρίζεται από μία περίεργη και δαιδαλώδη διαδρομή. 
Μία ανάλυση για να ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις με την αναγκαία επισήμανση, όμως, ότι δεν αφορά σε όλες τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, κάποιες από τις οποίες παράγουν πολύτιμο ανθρωπιστικό έργο...
Της Μαρίας Γιαχνάκη
AdTech Ad
Κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι το πάνω χέρι στην Ελλάδα στο θέμα της προσφυγικής κρίσης, το έχουν οι ΜΚΟ και όχι η Κυβέρνηση. Ακόμη όμως και σε θέματα ασφάλειας της χώρας μας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με το προσφυγικό, οι οργανώσεις αυτές με τις ευλογίες ξένων κέντρων δρουν στην Ελλάδα λειτουργώντας ως κράτος εν κράτη.
Την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την στιγμή η χώρα, κάποιοι την είχαν προετοιμάσει λίγα χρόνια νωρίτερα.
Η δημόσια ασφάλεια εκχωρήθηκε στις ΜΚΟ από το 2011 και μάλιστα επί πληρωμή, όταν το τότε νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χορήγηση ασύλου, ήθελε αυτές τις οργανώσεις να βοηθούν τους υπαλλήλους στην υποδοχή των μεταναστών και προσφύγων. Οι ΜΚΟ ήταν αυτές που διενεργούσαν συνεντεύξεις και προετοίμαζαν τις θετικές ή απορριπτικές αποφάσεις για τις αιτήσεις ασύλου.
Όμως ποιος ήλεγχε τελικά ποιος κρύβεται πίσω από τις συγκεκριμένες ΜΚΟ;
Πόσο αξιόπιστες ήταν να ανταποκριθούν;
Ποιοι τις χρηματοδοτούσαν;
Μάλιστα, εκείνο το νομοσχέδιο είχε κι άλλο ένα αγκάθι - το οποίο ισχύει και σήμερα - ότι τα μέλη αυτών των οργανώσεων δεν ήταν αναγκαίο να είναι Έλληνες.
Δυστυχώς, η πολιτική ασύλου της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ «μπάτε σκύλοι αλέστε», συνεχίζεται και σήμερα σε μια χώρα σε κρίση και σε συναγερμό που την κουμαντάρουν στο πιο «καυτό» της θέμα, οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και όχι η εκλεγμένη κατά τα άλλα κυβέρνηση. Άλλωστε, το παιχνίδι των ΜΚΟ ήταν από τότε γνωστό, όμως, κανείς δυστυχώς δεν ήθελε και δεν κατάφερε να το ελέγξει και αναφέρουμε ένα απλό παράδειγμα:
Οι διάφορες επιτροπές για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρωτοστάτησαν και στην ψήφιση του νέου κώδικα ελληνικής ιθαγένειας με τις μαζικές ελληνοποιήσεις μεταναστών με απώτερο σκοπό να τακτοποιήσουν όλους αυτούς που ζητούν άσυλο.
Εδώ κρύβεται και η ύποπτη επιθυμία των ΜΚΟ να αποκτήσουν πρόσβαση σε στοιχεία και προσωπικά δεδομένα τα οποία ως σήμερα χειρίζονταν συγκεκριμένες μόνο υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Με αυτόν τον τρόπο θα άνοιγαν ανεξέλεγκτα και τις πύλες της χώρας προς τους μετανάστες, απ’ όπου και αν προέρχονταν και με ένα δελτίο δικαιούχου ασύλου, να εργάζονται ή να παρασιτούν ή να υπηρετούν ξένα συμφέροντα ή και να προσπαθούν να περάσουν στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Οι περισσότερες ΜΚΟ κρύβουν από πίσω τους μια ολόκληρη ιστορία ανακατεμένη με μυστικές υπηρεσίες και χρηματοδοτήσεις, όπως φαίνεται, αφού δαπανούνται σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία εκατομμύρια ευρώ . Φτάνει να θυμίσουμε ότι σε 707 ΜΚΟ μοιράστηκαν τουλάχιστον 38,5 εκατομμύρια για να βρουν δουλειά σε 2000 άτομα. Άλλωστε, μελέτες του ΟΗΕ, αναφέρουν ότι το 80% των φιλανθρωπικών δράσεων το «λυμαίνονται» οι ΜΚΟ.
Το μεγαλύτερο θέμα είναι με ποιους συνεργάζονται και τι κρύβουν πίσω από την «βιτρίνα» της έρευνας και διάσωσης, η οποία βιτρίνα δικαιολογεί την ανεμπόδιστη είσοδο μεταναστών σε Σαμοθράκη, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Αγαθονήσι, Ρόδο, Κω, Έβρο.
Η ταυτοποίηση των στοιχείων αυτών των προσφύγων, δυστυχώς όσο και να μην θέλουμε να το λέμε, είναι αδύνατον να γίνει σωστά.
Υπάρχει - όπως έχουμε ξαναγράψει - αδυναμία συστήματος και οργάνωσης από πλευράς κράτους, με αποτέλεσμα όλο το βάρος να πέφτει στις ΜΚΟ, οι οποίες τελικά ελέγχουν τα πάντα και τους δίνεται έτσι η διακριτική ευχέρεια να αποφασίσουν αυτοί ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από την χώρα, όταν ανοιγοκλείνουν τα σύνορα.
Άλλωστε, το θέμα το αναδείξαμε πρώτοι στο Newsbomb.gr όταν σε πρόσφατη αποστολή μας στην Ειδομένη - πριν ακόμη κλείσουν τα σύνορα - είχαμε αποκαλύψει την αδυναμία του κράτους και την κυριαρχία των ΜΚΟ στην περιοχή.
Παρ’ όλο που αυτοί οι άνθρωποι ως τώρα έχουν ονομαστεί πρόσφυγες, τουρίστες, εχθροί της πατρίδας, κατατρεγμένοι από τον πόλεμο, πουθενά δεν κατακρίνονται οι πολιτικές που τους ανάγκασαν να μεταναστεύσουν.
Μπορεί να έγιναν το δακρύβρεχτο θέμα των δελτίων ειδήσεων ή η πέτρα του σκανδάλου για τους ακραίους, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι τελικά έγιναν η αιτία να έρθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, η Τουρκία να παρουσιάσει χάρτες αμφισβήτησης για τα χωρικά μας ύδατα και οι γειτονικές χώρες να κλείσουν τα σύνορα. Αλλά το χειρότερο; Έγιναν λόγος εκβιασμού από την Ευρώπη: «Ή θα τους κρατήσετε ή δεν θα περάσετε την αξιολόγηση», αυτό είναι το κρυφό μυστικό του Τσίπρα, ο οποίος δεν μπορεί να αποκαλύψει τον εκβιασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης για λόγους καθαρά πολιτικού εγωισμού.
Βεβαίως, οι πρόσφυγες έγιναν και ο Δούρειος Ίππος για να αναλάβουν τα ηνία της χώρας οι ΜΚΟ που ανήκουν σε Ισραήλ, Γερμανία, Τουρκία, Σαουδική Αραβία με ένα και μόνο σχέδιο: Να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της ορθόδοξης Ελλάδας, της χώρας των γραμμάτων των τεχνών και του πολιτισμού.
Οι ξένες αυτές δυνάμεις παίζουν καθοριστικό ρόλο αφού βοηθάνε τους τραπεζίτες να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους με το να στήνουν χιλιάδες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που προωθούν την πολυπολιτισμικότητα και κατηγορούν όλους τους άλλους λαούς για ρατσισμό. Στοχεύουν ακόμη μια φορά στο να μας οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους μετανάστες μέσα στην Ευρώπη.
Σε όλο αυτό το σχέδιο η κυβέρνηση Τσίπρα δεν έχει καμία πολιτική αντιμετώπισης της μάστιγας, ούτε καν ανοίγει «το κουτάκι της συμφοράς» προτιμώντας να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει.
Τον Οκτώβριο του 2015 έγινε γνωστό ότι η Γερμανική οργάνωση «Παρατηρητήριο της Μεσογείου», όπως και άλλες οργανώσεις είχαν καταγράψει τηλεφωνήματα προσφύγων - στα τέλη Ιουλίου και τον Αύγουστο - τη στιγμή που βρίσκονταν σε κίνδυνο έξω από τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχει και να λειτουργεί μία Γερμανική ΜΚΟ, αλλά και άλλες που να έχουν επιφορτισθεί με την «παρατήρηση της Μεσογείου» και να καταγράφουν τηλεφωνήματα;
Αυτό σημαίνει ότι είχε στην διάθεσή της, τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα υποκλοπών τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, αλλιώς δεν θα μπορούσε να καταγράφει τηλεπικοινωνίες των λαθρομεταναστών.
Συνεργάζεται με μυστικές υπηρεσίες που έχουν αυτή την προχωρημένη τεχνολογικά δυνατότητα ή διαθέτει άμεση πρόσβαση στο κέντρο ελέγχου του ελληνικού λιμενικού και καταγράφουν τα τηλεφωνήματα;
Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε απέναντι σε αυτές τις πρακτικές των διεθνών ΜΚΟ, οι οποίες συμβάλουν στην κατάρρευση της ελληνικής κοινωνίας δυναμώνοντας γι άλλη μια φορά την θέση ότι εδώ κουμάντο κάνουν οι ΜΚΟ και όχι η ελληνική πολιτεία με αποτέλεσμα να γεμίσει η χώρα ανεξέλεγκτα - με τις ευλογίες της Τουρκίας - ανεξέλεγκτη ροή προσφύγων.
http://www.briefingnews.gr