Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ !!! ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ !!!


ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Πάλι η πρωτοπόρος στον φεμινισμό Σουηδία δείχνει τον δρόμο: Φοβούνται να κυκλοφορήσουν μόνες τους οι Σουηδέζες στους δρόμους τη νύχτα στην κάποτε πιο ασφαλή χώρα (ποιος ξέρει γιατί)


«Σχεδόν κάθε σουηδέζα αισθάνεται πολύ έως κάπως ανασφαλής όταν βρίσκεται μόνη στο σκοτάδι», αναφέρει μια νέα έρευνα από την εφημερίδα Aftonbladet στον απόηχο της κρίσης βιασμών από μετανάστες.

Συνδυάζοντας μια ευρεία μελέτη για την στάση των γυναικών που βρίσκονται έξω το βράδυ με δικές της συνεντεύξεις, τα ευρήματα δείχνουν ότι η δήλωση της 34χρονης Ellinor Andersson ότι κουβαλάει ένα μάτσο κλειδιά στα χέρια της τη νύχτα, έτοιμη να αμυνθεί χτυπώντας με αυτά, είναι απολύτως φυσιολογική.

Μιλώντας στην Aftonbladet, η γυναίκα είπε: «Ποτέ δεν θα πάω για τρέξιμο μόνη μου την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ». Μία άλλη είπε ότι ποτέ δεν θα βγει έξω μόνη μετά από τις επτά το βράδυ.

Η έρευνα διαπιστώνει ότι τώρα το 46 τοις εκατό των γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω αισθάνονται είτε πολύ είτε κάπως ανασφαλείς όταν είναι μόνες στο σκοτάδι, σε σύγκριση με μόλις το 20 τοις εκατό για τους άνδρες. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλές δεν νιώθουν άνετα, τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης ότι το 43 τοις εκατό δήλωσε ότι αισθάνονται ανασφάλεια, ενώ το ένα τρίτο "φοβάται" τις σουηδικής πόλεις ".

Πολλές γυναίκες είναι τόσο φοβισμένες που προσπαθούν να αποφύγουν το σκοτάδι, πηγαίνοντας προς το σπίτι τους, βαδίζοντας κατά μήκος του δρόμου, ενώ σχεδόν το ένα τρίτο δήλωσε ότι θα προτιμούσε να μείνει στο σπίτι ενός φίλου κατά τη διάρκεια της νύχτας από το να προσπαθήσει να γυρίσει σπίτι, πριν ανατείλει ο ήλιος.

Οι αριθμοί αυτοί μπορεί να αποτελούν έκπληξη για μερικούς, δεδομένης της φήμης που η Σουηδία απολάμβανε κάποτε ως μία από τις πιο ευτυχισμένες και πιο ασφαλείς χώρες στον κόσμο. Σήμερα, η Σουηδία έχει τον τίτλο «η πρωτεύουσα των βιασμών στην δύση», και παρά τις προσπάθειες να καταρριφθεί ο τίτλος αυτός, η χώρα εξακολουθεί να έχει σημαντικά υψηλότερα από το μέσο όρο ποσοστά επιθέσεων.

Ενώ η μελέτη Aftonbladet δεν κάνει καμία απολύτως αναφορά στο τι ακριβώς φοβούνται οι γυναίκες, η μελέτη έρχεται μέσα σε ένα καταιγισμό ιστοριών μοναχικών γυναικών που βιάζονται και δέχονται επιθέσει από νεοαφιχθέντες μετανάστες.

Μια σημαντική ανησυχία είναι ότι πολλοί από αυτούς τους άνδρεςπαραμένουν ελεύθεροι μετά τις επιθέσεις, μετά από εξαιρετικά σύντομες κρατήσεις, ενώ άλλοι δεν συλλαμβάνονται ποτέ. Μια είδηση ​​που μπορεί να επηρέασε σημαντικά τα μυαλά των Σουηδέζων γυναικών, η οποία αναφέρθηκε από τα εθνικά τους μέσα ενημέρωσης, πριν η αστυνομία σταματήσει να αποκαλύπτει την ταυτότητα των δραστών αυτών των εγκλημάτων που είναι μετανάστες, για να αποφευχθεί ο υποτιθέμενος «ρατσισμός», είναι ότι μια βίαιη συμμορία βιαστών σε ένα απομονωμένο πάρκο που άφησε μια γυναίκα με τραυματισμούς που της «άλλαξαν την ζωή».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ