Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!

ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΤΟ! “ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ HOT SPOT: “ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!”

sxist__article
«Φιλήσυχοι πρόσφυγες» προς διοικητή Hot Spot: Θα σεκάνουμε και σένα κομμάτια!
“Ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί χαρακτηρίζουν και οι εδώ αλλά και οι έξω την κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη, στο Σχιστό και σε άλλα κέντρα φιλοξενίας των προσφύγων. Γιατί όμως; Ενας από τους πλέον έμπειρους πολιτικούς σε θέματα ασφαλείας εξηγούσε ότι έχουν ήδη περάσει στην Ευρώπη περίπου 1.500 τζιχαντιστές. Τι γίνεται με αυτούς και τι σχέση έχουν με τη χώρα μας;
Ο ίδιος πολιτικός λέει ότι οι κ.κ. Τσίπρας και Μουζάλας θα έστελναν στην Ευρώπη περί τους 1,5 εκατ. πρόσφυγες και ότι αυτό το «πέρασμα» θα περνούσε «ντούκου»: «Θα το πληρώσουμε όμως αυτό στο μέλλον» έλεγε ο εν λόγω πολιτικός, «θα βγουν στο πλήρωμα του χρόνου διάφορα πράγματα». Τι είδους; Ο καθένας μπορεί να τα φανταστεί…
Η Ειδομένη δεν απέχει και πολύ να γίνει κάποια στιγμή…Υεμένη, ενώ στο Σχιστό όπου φιλοξενούνται διάφορες φυλές, όπως Αφγανοί, Ιρακινοί κ.τ.λ., ένα φιτίλι θέλει να ανάψει για τα χειρότερα. Καβγάδες και συμπλοκές σημειώνονται σε καθημερινή βάση. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο διοικητής του κέντρου φιλοξενίας, ένας ταγματάρχης, όταν επιχείρησε να χωρίσει κάποιες ομάδες που συμπλέκονταν μεταξύ τους, οι πρόσφυγες τον απείλησαν ευθέως: «Θα σε κάνουμε και σένα κομμάτια» του είπαν” αναφέρει χαρακτηριστικά ο Βηματοδότης.
lathraioi-epeisodia2
ΔΕΙΤΕ τι έγραφε το “Makeleio.gr” για το ίδιο θέμα πριν μια βδομάδα περίπου (21/03/2016)
ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ. ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΩΝ. ΣΥΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΙΑ. ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ “ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ”. ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ
Αρχίζει να ξεφεύγει η κατάσταση στο στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθραίων στο Σχιστό, στο γνωστό hot spot κατά την Ευρωπαική Ένωση και τα εντεταλμένα όργανα της.
Γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής, εκτυλίχθηκαν σοβαρά επεισόδια στην περιοχή.
Με θυσμένοι Αφγανοι συνεπλακησαν μεταξύ τους με φτυαρια, κοντάρια και ζωστήρες. Τα επεισόδια πήραν έκταση και εξελίχθηκαν σε συμπλοκές.
Πρέπει να σημειωθεί ότι ειδικά οι Αφγανοί-μερικοί εκ των οποίων υποκρίνονται τους πολιτικούς πρόσφυγες-εξασκούνται όλη την ημέρα στο σπορ της…οινοποσίας αφού πίνουν ασταμάτητα και ανεξέλγκτα μέσα στο στρατόπεδο το οποίο κατασκεύασαν με κόπο οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Από τις συμπλοκές, ενας απο αυτούς μετέβη στο Θριάσειο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον Αφγανό που ξεκίνησε τα επεισόδια , ο επικεφαλής του στρατοπέδου φέρεται να του τόνισε σε σκληρή γλώσσα οτι θα τον αποβάλει απο το στρατόπεδο.
Τοτε-κατά τις ίδιες περιγραφές- ο αλλοδαπός λαθρέποικος, απειλησε τον αντισυνταγματαρχη και του είπε πως “εαν με διώξεις θα βάλω την συμμορια μου που εχω και θα σε σφαξω και θα στο καψω το στρατόπεδο”. Μιλάμε δηλαδήγια μια εξελισσόμενη και επικίνδυνη Καμόρα με δυσάρεστη συνέχεια.
Ο Αφγανός συνελήφθη για απειλή μετα απο μηνυση του αντισυνταγματαρχη των Ε.Δ και οδηγήθηκε στο Α.Τ Περάματος.

makeleio