Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

AΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..............

Ντροπή μας που χρησιμοποιούμαστε ως παράδειγμα για διεθνή << συνετισμό >>

Μέχρι τώρα όλοι γνώριζαν ότι οι Έλληνες μετέδωσαν τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Μέχρι σήμερα όλοι γνώριζαν ότι ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός έχει ως βάση του τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.
Μέχρι τώρα ολόκληρη η ανθρωπότητα γνώριζε ότι και ο σύγχρονος ελληνικός λαός είναι υπερήφανος και αδούλωτος.
Η επανάσταση του 1821, οι βαλκανικοί πόλεμοι, το ΟΧΙ, η συντριβή της Ιταλίας και στη συνέχεια η Εθνική Αντίσταση, ο μέχρι τώρα φόβος της Τουρκίας να αμφισβητήσει ανοιχτά την ελληνική κυριαρχία, ήταν τα τελευταία παγκόσμια λαμπρά παραδείγματα της ελληνικής ψυχής, που δικαιολογούσαν την.....αρχαία ιστορία μας και μας νομιμοποιούσαν ως γνήσιους κληρονόμους του αρχαιοελληνικού θαύματος. Μέχρι τώρα έλεγαν ότι οι «Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».
Και τώρα τι γίνεται;;
Τώρα ποιοι είμαστε; Έχουμε άραγε καμία σχέση εμείς οι σημερινοί φοβισμένοι Έλληνες με τα προηγούμενα λαμπρά παραδείγματα; Τι είμαστε λοιπόν; Έχουμε άραγε άξια πολιτική ηγεσία; Έχουμε άραγε άξια κοινωνική ηγεσία;. Έχουμε άραγε άξια πνευματική ηγεσία; Τι στην ευχή, τέλος πάντων, έχουμε που να αξίζει σήμερα;
Η Νέα Τάξη των διεθνών τοκογλύφων διάλεξε να κτυπήσει το Έθνος μας, όχι τυχαία. Το επέλεξε για διεθνή παραδειγματισμό. Δεν είμαστε βέβαια ο ομφαλός της γης, ειδικά σήμερα που κυριαρχούν τα κράτη «κολοσσοί». Είμαστε όμως το έθνος εκείνο το οποίο σε όλα τα διεθνή ιστορικά συγγράμματα, κατέχει εξέχουσα θέση. Ήμαστε κάπου στο παγκόσμιο υποσυνείδητο το ιστορικό παράδειγμα του πολιτισμού, της γενναιότητας και της αυταπάρνησης.
Όμως η Νέα Τάξη γνώριζε πολύ καλά που καταντήσαμε στην πραγματικότητα σήμερα. Διαβρωθήκαμε παντού και διαφθαρήκαμε μέχρι το κόκαλο. Η Νέα Τάξη γνώριζε ότι σήμερα είμαστε εύκολος στόχος, χωρίς εσωτερικές αντιστάσεις. Μια κοινωνία σε αποσύνθεση. Τα διάφορα κατά καιρούς πολιτικοοικονομικά λαμόγια που αναγεννά το πολιτικό μας σύστημα, με τη συνεργασία των ξένων κέντρων εξουσίας έχουν φροντίσει για το σημερινό μας κατάντημα. Πέραν όλων των άλλων μας δημιούργησαν μια φούσκα τεχνικής ευμάρειας με δανεικά. Μια διαλυμένη κοινωνία καταχρεωμένη στις τράπεζες. Αυτό το γνώριζαν οι Νεοταξικοί και αποφάσισαν να μας χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωα.
Κτύπησαν λοιπόν το ελληνικό Έθνος και περίμεναν με ανυπομονησία τις αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας.
Η πέρα από κάθε πρόβλεψη ανοχή μας, έδωσε χαρά σε όλους τους παράγοντες της σημερινής κατάστασης.
Ακόμα και Έλληνας υπουργός έφτασε στο σημείο να πει ότι δεν ενέμεναν τέτοια ανοχή από πλευράς της ελληνικής κοινωνίας.
Με όπλο λοιπόν το ελληνικό παράδειγμα «συνέτισαν» στη συνέχεια εύκολα τον Ιρλανδικό λαό, έναν επίσης υπερήφανο και μαχητικό λαό και θα προχωρήσουν πολύ σύντομα, τώρα που το πράγμα είναι «ζεστό» και σε άλλους συνετισμούς.
Είναι ντροπή μας.
Εμείς που υπερηφανευόμασταν ότι δώσαμε τα φώτα μας στον υπόλοιπο κόσμο, εμείς οι ίδιοι σήμερα χρησιμοποιούμαστε ως παράδειγμα υποταγμένων για διεθνή σκοταδισμό.
Αν μη τι άλλο, είναι ντροπή μας, που παίρνουμε και άλλα Έθνη στο λαιμό μας.

Πηγή : proedrikidimokratia@gmail.com